Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Noua Dacia Logan

Posted on June 27, 2013

Noua Dacia Logan

 

Noutatile la Salonul Auto de la Paris prezentate de firma autohtona Dacia- Dacia Logan 2, Dacia Sandero 2 si Dacia Sandero Stepway 2, le puteti vedea deja circuland pe soselele la noi in tara. Mai mult, Dacia a mai facut un pas inainte si a adus cateva inovatii modelelor lansate.

 

Noul model Dacia Logan arata mult mai bine. Atat la nivelul liniei generale, cat si al grijii acordate fiecarui detaliu, designul noului Logan este demn de cel al unei masini din segmentul superior.

Fara a se renunta la stilul clasic, noul model castiga insa la segmentul eleganta. Aspectul exterior al noului Logan denota dinamism, si asta datorita noului design al calandrului si al farurilor, care definesc de acum stilul Dacia, iar profilul a devenit mai fluid datorita liniilor prelungite ale pavilionului. In plus, caroseria pune in valoare spatiul interior generos; portbagajul incapator foarte accesibil, este incadrat in mod armonios de blocurile optice cu design modern.

Fiind disponibila in 3 versiuni: „Acces” , „Ambiance” si „Laureate”, noua Dacia Logan sedan ramane cea mai ieftina masina comercializata in Romana si se preconizeaza a avea acelasi succes ca cel al modelului anterior. Fiind disponibil in doua variante (benzina si diesel), noul Logan poate fi achizitionat cu motoare pe benzina- 1.2 16V 75 CP , si 0.9 TCe 90 CP, primul oferind si o versiune pentru GPL; variantadiesel, cu doua versiuni de putere- 1.5 dCi cu 75 ?i 90 CP.

 

La interior, o serie de echipamente noi au fost adaugate pentru a imbunatatii astfel experienta soferului,  dar si a pasagerilor.

Noul Logan poate fi cumparat deja de la dealerii Dacia din România, urmand ca in curand sa fie disponibile spre inchiriere si in flota Eurocars.

Cum poti inchiria o masina cu Eurocars

Posted on June 18, 2013

EuroCars.ro va sta la dispozitie cu o varietate de servicii de inchirieri auto in functie de nevoile fiecarui client; site-ul Eurocars.ro este un site destinat clientiilor care doresc inchirierea unei masini si sunt in cautare de oferte care sa ii avantajeze. Cu un meniu pe intelesul tuturor, tradus in 6 limbi de circulatie internationala, astfel  incat orice cetatean care are chiar si putine cunostiine de limba, sa poata "intelege" pasii care trebuie parcursi pentru a finaliza cererea lui.

Din dorinta ca închirierea unei masini cu EuroCars sa fie cat mai simpla, de a economisi timp, oricine are o adresa de e-mail poate face o rezervare pe site, urmand cativa   pasi simpli.

Pasul 1: Alegeti locatia de închiriere de masini

Acesta este un pas foarte important  daca doriti sa inchiriati o masina.

Ofertele noastre auto sunt diferite pentru fiecare locatie de închiriere. Pentru a afla ce masini disponibile in flota si ofertele speciale, trebuie mai întâi si selectati orasul în care vreti sa inchiriati masina. Din  prima pagina a  EuroCars Rent A Car   puteti alege fie orasul de închiriere  sau puteti opta pentru motorul de cautare din a doua pagina- Masini si Preturi- pentru a vedea intreaga flota

Pasul 2: Selectati perioada de inchiriere

În scopul de a obtine oferte de pret corecte si a vedea  masinile disponibile in flota dintr-un anumit oras, trebuie sa selectati datele de închiriere: preluare si retur. Pretul de inchiriere  al unei masini  depinde de numarul total de zile de închiriere. Aveti posibilitatea sa completati ambele datele in formularul de cautare de pe site-ul nostru si apasati pe butonul de cautare. IMPORTANT: Pe site se prezinta doar disponibilitatea masinilor pentru o locatie anume, si NU disponibilitatea lor pentru o perioada de timp. Aceasta se afla doar daca trimitti o cerere online!

Pasul 3: Alege-ti masina dorita

Dupa ce ati selectat locatia de închiriere si  perioada de inchiriere dorita,  vi se prezinta  lista masinilor disponibile in flota si pretul aferent, in functie de informatiile date de Dvs ( data, locatie, ora de preluare sau retur). Alege masina potrivita  nevoilor dumneavoastra si faceti clic pe butonul -

- pentru a afla  informatii suplimentare si a vedea detaliile masinii selectate. Daca nu sunteti confortabil cu alegerea dumneavoastra sau daca doriti  sa vedeti detaliile unei masini diferite, aveti posibilitatea sa faceti clic pe butonul Înapoi al browserului.

Pasul 4: Rezerva masina dorita

Dupa ce ati selectat masina dorita de inchiriat puteti si faceti clic pe butonul

  si completati formularul de rezervare. Aici puteti selecta optiuni suplimentare de închiriere si precizeaza informatii aditionale. Completati datele dumneavoastra personale din partea de jos si faceti clic pe a face o rezervare.

Dupa ce ati parcurs aceti pasi si ati trimis cererea de rezervare, un agent va va contacta printr-un  e-mail, iar odata confirmata rezervarea, nu va ramane decat sa va prezentati pentru preluarea masinii.

Speram ca aceste informatii va ajuta sa inchiriati o masina cu EuroCars.