Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Noua Dacia Logan

Posted on June 27, 2013

Noua Dacia Logan

 

Noutatile la Salonul Auto de la Paris prezentate de firma autohtona Dacia- Dacia Logan 2, Dacia Sandero 2 si Dacia Sandero Stepway 2, le puteti vedea deja circuland pe soselele la noi in tara. Mai mult, Dacia a mai facut un pas inainte si a adus cateva inovatii modelelor lansate.

 

Noul model Dacia Logan arata mult mai bine. Atat la nivelul liniei generale, cat si al grijii acordate fiecarui detaliu, designul noului Logan este demn de cel al unei masini din segmentul superior.

Fara a se renunta la stilul clasic, noul model castiga insa la segmentul eleganta. Aspectul exterior al noului Logan denota dinamism, si asta datorita noului design al calandrului si al farurilor, care definesc de acum stilul Dacia, iar profilul a devenit mai fluid datorita liniilor prelungite ale pavilionului. In plus, caroseria pune in valoare spatiul interior generos; portbagajul incapator foarte accesibil, este incadrat in mod armonios de blocurile optice cu design modern.

Fiind disponibila in 3 versiuni: „Acces” , „Ambiance” si „Laureate”, noua Dacia Logan sedan ramane cea mai ieftina masina comercializata in Romana si se preconizeaza a avea acelasi succes ca cel al modelului anterior. Fiind disponibil in doua variante (benzina si diesel), noul Logan poate fi achizitionat cu motoare pe benzina- 1.2 16V 75 CP , si 0.9 TCe 90 CP, primul oferind si o versiune pentru GPL; variantadiesel, cu doua versiuni de putere- 1.5 dCi cu 75 ?i 90 CP.

 

La interior, o serie de echipamente noi au fost adaugate pentru a imbunatatii astfel experienta soferului,  dar si a pasagerilor.

Noul Logan poate fi cumparat deja de la dealerii Dacia din România, urmand ca in curand sa fie disponibile spre inchiriere si in flota Eurocars.

Categories: Current Automotive News, Travel Tips
Tags: EuroCars, travel, vacation, Travel Tips, travel guide romania, concediu, informatii utile, vacanta romania, romanian winter