Inchirieri Auto, Rent A Car in Romania cu EuroCars
Comparati ofertele firmelor de rent a car in toate orașele mari din Romania
Compania noastra ofera un sistem excelent de inchirieri auto in tara care permite clientilor sa ajunga la oferta de rent a car de care au nevoie foarte usor si sa fie constienti de toate costurile implicate. Suntem aici pentru a oferi tarife reduse, mașini de încredere și un serviciu profesionist de inchiriere masini pentru călătorii de afaceri și turiști.

Cele mai cautate locatii de inchirieri auto din Romania

Descoperă România cu ajutorul serviciile noastre de inchirieri auto. Bucură-te de libertatea de a explora frumusețea României în confortul mașinii tale cu serviciile noastre de închirieri auto premium. Descoperă capitala vibrantă a României cu flexibilitatea oferită de mașinile noastre de închiriat. De la muzee și monumente istorice până la viața de noapte agitată, Bucureștiul te așteaptă să-l explorezi în voie. Explorarea inimii Transilvaniei devine mai ușoară cu serviciile noastre de închirieri auto în Cluj-Napoca. Vizitează castele medievale, participă la evenimente culturale și bucură-te de atmosfera boemă a acestui oraș efervescent.

Bucuresti orasul bucuriei
Bucuresti
473 masini de inchiriat in Bucuresti, Romania

Orasul Bucuresti este plin de viaţă. Beneficiaţi de preţurile noastre de inchirieri masini si navigati prin...

Brasov locul de inceput al vacantelor
Brasov
70 masini de inchiriat in Brasov, Romania

Modul perfect de explorare a orasului Brasov este folosind serviciul de rent a car. Inchiriati o masina de ...

Bacau poarta catre ruinele Curtii Domnesti
Bacau
225 masini de inchiriat in Bacau, Romania

Inchiriati o masina de la EuroCars si veti naviga mai usor printre atractiile orasul Bacau. Bacau este unul...

Sibiu inima Romaniei medievale
Sibiu
215 masini de inchiriat in Sibiu, Romania

Sibiul este un loc renumit pentru un concediu calm. Folosind sistemul nostru de inchirieri masini, lăsaţi î...

Timisoara orasul florilor
Timisoara
289 masini de inchiriat in Timisoara, Romania

Cu informatiile turistice oferite de EuroCars, experienta dvs. in serviciul de inchirieri de masini va fi m...

Iasi orasul marilor iubiri
Iasi
291 masini de inchiriat in Iasi, Romania

Cu informatiile turistice oferite de EuroCars, experienta dvs. in serviciul de inchiriere de masini va fi m...

Companiile de inchirieri auto care ofera cea mai buna valoare

Afla care companii de rent a car din Romania au oferit ceea mai buna experienta clientilor pe baza rating-urilor oferite de review-uri. Poti vedea ratingul si comentarile fostilor clienti linga fiecare companie de inchiriere listata.

Max=150x32
Travel Rent A Car
10.00/10
Max=150x32
Elite Rent A Car
6.00/10
Max=150x32
Francrocar International
9.15/10
Max=150x32
Euroclass Rent A Car
9.43/10
Max=150x32
Lis Fleet Rent
10.00/10
Max=150x32
Bti Rent A Car
9.97/10

Inchirieri masini cu șofer - Servicii de transfer de la aeroport

Daca va aflati in Romania pentru o vacanta sau pentru o calatorie de afaceri, cu ofertele de inchirieri de masini de pe site-ul nostru puteti inchiria un autoturism cu sofer sau fara sofer. Serviciul de transfer (de) la aeroport este menit sa va ajute sa ajungeti de la aeroport la hotelul in care sunteti cazati. Pentru grupuri restranse si mari, EuroCars s-a gandit la un serviciu de inchirieri microbuze in Romania pentru transferuri intre orase (dus sau dus-intors) sau pentru tururi cu itinerariu prestabilit totul in cele mai bune conditii de siguranta si confort.

Airport transfers
Economisiti timp prin serviciul de transport la aeroport si de la aeroport catre orice destinatie din Romania sau doar in orasul in care va planificati sederea.
Minibus rental
Transport de grupuri de persoane cu microbuze si autocare pentru diverse excursii, evenimente speciale sau calatorii de afaceri.
Car with driver
Daca doriti sa va deplasati in alt oras din Romania, puteti utiliza serviciul de transfer intre orase. Veti beneficia astfel de o calatorie comoda si ieftina.

Întrebări frecvente despre rent a car in Romania

Ce vârstă trebuie sa am pentru a beneficia de serviciul de inchirieri auto?

Vârsta minimă pentru închirierea unei mașini trebuie sa fie de minim 21 de ani si un 1 an experienta in condus. Deasemenea verificați conditiile firmelor de rent a car din Romania inainte de a rezerva o mașină. Conducătorii auto trebuie să dețină o licență de conducere națională sau internațională valabilă, eliberată cu cel puțin un an în urmă. Licența trebuie să corespundă clasei mașini de închiriat.

Cat costa inchirierea unei masini in Romania?

Prețul mediu zilnic pe zi este diferit în funcție de luna anului. În medie, o mașină de închiriat în Romania costă 25 Euro pe zi.

Ce trebuie să știu pentru a obține o ofertă ieftină de inchireri auto?

Pentru a obtine cea mai ieftină oferta de rent a car trebuie să rezervați online si devreme deoarece firmele de rent a car operează în mod similar companiilor aeriene. Închirierea unui autoturism în februarie, comparativ cu luna august, poate reduce costul dvs de inchiriere in medie cu 100 de euro pe săptămână. Dacă doriți să rezervați călătoria în această vară, nu asteptati prea mult timp.

Pot adauga un șofer suplimentar serviciului de rent a car?

Gândiți-vă ca este bine sa aveti un sofer aditional atunci cand aveti de condus distante mari. EuroCars oferă închirieri masini în Romania, care vă permit să adaugati un șofer suplimentar uneori fără costuri suplimentare. Unele firme de rent a car vă oferă posibilitatea de a adăuga mai mulți șoferi în contul dvs. gratuit iar altele adaugă un al doilea șofer pentru o taxă de 5 € - 6 € pe zi.

Care este cea mai buna locatie de rent a car? In oras sau la aeroport?

In momentul în care vă rezervați mașina, trebuie să luați în considerare locația dvs. de preluare. Verificați compararea prețurilor cu motorul nostru de cautare a ofertelor de inchiriere masini și veți obține cea mai bună ofertă atat din oras cat și din aeroport.

Viziteaza mai multe destinatii in România la volanul unei masini de inchiriat

Serviciul de rent a car a devenit parte din experiența unei călători, acest lucru este valabil acum și pentru România. Rezervați o mașină ieftina cu EuroCars și bucurați-vă de cele mai bune atracții locale vizitand surprinzatoarea zona rurală a Romaniei.