Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Servicii private in inchirieri auto

Posted on May 17, 2022

Salutare si bine v-am regasit la un nou topic.

Cand ne gandim la servicii private, indiferent de natura lor, ne gandim la calitate, confort, responsabilizare si bun simt. Cu alte cuvinte, respect pentru client si prioritizarea calitatii serviciilor oferite.

Asa putem vorbi si despre serviciile private in "rent a car", respectiv, acele servicii de inchirieri cu sofer sau masina cu sofer la discretia dvs.

Suna elegant, suna high class si chiar este, dar si dvs puteti beneficia de un astfel de serviciu, pentru ca tarifele sunt acceptabile.

Va dau un exemplu, Brasov-Sibiu, masina premium cu sofer, 300lei, avand in vedere ca un bilet de tren CFR la clasa 1 costa 64 de lei si esti intr-un vagon cu mai multe persoane, care pot fi galagioase si tu doresti sa-ti revizuiesti un ultim email sau proiect si doresti liniste, sau poti avea un calator foarte agasant si te tot intreaba lucruri sau poti avea parte de conversatii pe care nu le doresti, care mai care mai perturbante...A! si unde mai pui ca in acesta perioada, trenul face 3ore si jumatate.

Aceste servicii se pot contracta pentru mai multe tipuri de segmente: individuale, de grup, familie, nunta, diverse evenimente, tururi, toate avand oferta finala in functie de traseu, numar de persoane, itinerariu, etc.

Firmele cu care colaboram si care ofera astfel de servicii au soferi bine instruiti si o eticheta profesionala ireprosabila.

E un serviciu foarte rapid, practic, in conditii excelente. Soferul poate opri ori de cate ori simtiti nevoia, pentru o cafea la un popas, ori pentru destindere si poate fi un companion foarte bun, daca asta va doriti...daca nu, va pastra linistea si va incerca sa nu va perturbe gandurile, jobul lui fiind acela de a va duce la destinatia solicitata in conditii de siguranta si cat se poate de rapid.

Pot sa va spun din experinta proprie, ca am folosit astfel de servicii, fie pentru un transfer privat catre aeroport sau pentru un transfer interurban si a functionat absolut perfect.

Mi-a placut atitudinea, confortul, seriozitatea si mai ales ca mi-am putut alege orele dupa bunul plac si nevoie.

Va multumesc si pana data viitoare...Drive safe!

@eurocars.ro

Despre Asigurari in "rent a car"

Posted on January 30, 2022

Salutare dragilor,

Si bine v-am regasit la un nou topic.

Cred ca am mai abordat acest subiect acum ceva vreme, dar simtim nevoia sa mai spunem cateva info despre acest subpunct, foarte important, de altfel, atunci cand doresti sa inchiriezi o masina in Romania.

Ce sunt Asigurarile si cum ma ajuta pe mine in rol de client.

In primul rand, Asigurarile sunt exact ce exprima termenul. Asigurari extra care se vor adauga la costul total de inchiriere si in functie de tipul ales, te va scuti de daune in plus sau oprirea totala sau partila a depozitului/garantiei pe care o vei achita la inceputul perioadei de inchiriere.

Prețul, numele și tipul asigurarii vor fi diferite la fiecare companie, in functie de masina selectata sau orasul din care inchiriati.

Companiile ofera, in varianta simpla de inchiriere, o asigurare care acopera un minim de lucruri si care mai mult ii acopera pe ceilalti, decat pe tine. Ai putea spune ca e un fel de RCA (CDW pe numele ei), iar cu asta, multe dintre problemele pe care le vei avea, le vei plati din banii tai, iar acesta varianta ar fi prima optiune afisata cu depozitul mare, rambursabil, in conditiile in care vei returna masina exact asa cum ai inchiriat-o.

Asigurarile pentru inchirieri auto nu sunt aceleași cu asigurarile de tip RCA (răspundere civilă) sau asigurarile facultative de tip CASCO.

Acestea sunt extra si se taxeaza extra.

CDW (collision damage waiver) și SCDW (supra collision damage waiver), care au legatura cu depozitul sau garantia , oferind avantajul de a diminua parțial sau total obligativitatea depunerii unui depozit, ultima optiune acoperind cam tot ce e de acoperit, respectiv Full Protection.

Prima varianta de asigurare, CDW, poate elimina parțial răspunderea clientului față de mașina de inchiriat.

In principiu, scuteste clientul de unele daunele suferite de mașina inchiriata, in cazul unui accident, cauzat din vina clientului.

Daunele provocate altor autoturisme sau bunuri fiind acoperite de asigurarea auto de tip RCA, pe care trebuie să o aibă orice masina care circula pe drumurile publice.

Asigurarea CDW nu acopera daunele aduse anvelopelor sau jantelor masinii, parbrizului sau daune cauzate de autori necunoscuți, vandalism sau avarii în parcare.

De asemenea, nu acopera daunele provocate la interiorul autoturismului inchiriat din neglijența clientului sau cu rea credinta, cat și amenzile emise de autoritați in baza numarului de inmatriculare al mașinii inchiriate și care sunt remise de acestea proprietarului.

Ramane la latitudinea fiecaruia dintre voi, ce anume va doriti pentru voi si familia voastra. Noi sugeram Full Protection atunci cand inchiriati pentru a elimina orice stres si veti calatori fara probleme stiind ca sunteti protejati. Si noi, la randul nostru, atunci cand calatorim in afara tarii sau chiar in Romania, alegem de fiecare data Full Protection, fiind cea mai sigura varianta si limitam catre zero orice situatie neplacuta.

Speram ca am facut ceva mai multa lumina pe acest subiect si sa va ajute cand alegeti sa inchiriati.

Drave safe! @eurocars.ro

Inchiriere auto in afara granitelor Romaniei

Posted on October 27, 2021

Salutare si bine v-am regasit!

In acest post, voi lista cateva din conditiile impuse atunci cand dorim sa iesim din tara cu o masina inchiriata din Romania.

Da, pentru ca sunt multe cereri de acest gen, mai ales in perioada estivala, cand se merge in concediu in diverse tari, precum: Grecia, Bulgaria, Turcia, Italia, etc...conditiile de inchiriere vor fi diferite de la o tara la alta si difera de la un furnizor la altul.

De ex. pentru tarile din Uniunea Europeana, conditiile sunt cam la fel si nu necesita acte aditionale, imputerniciri sau alte documente, DAR acest lucru va trebui specificat furnizorului in momentul in care se va face cererea de rezervare.

De ce?

In primul rand, pentru ca sistemul online nu permite bifarea unei casute "ca doresti sa iesi cu masina din tara", deci va trebui sa intrebi furnizorul daca permite iesirea din tara catre X . Acest serviciu va aduce dupa el niste taxe, diferite de la un furnizor la altul si diferit de la o masina la alta.

In al 2lea rand, nu toti furnizorii permit iesirea din tara cu masina inchiriata.

* Pentru Turcia, de ex. vor trebui acte aditionale si imputerniciri extra, pentru ca aceasta nu face parte din Uniune si este supusa altor reguli si alte taxe, fata de celelalte tari din Uniunea Europeana.

De preferat, in momentul cand ai trimis cererea ta de rezervare catre furnziorul ales, sa specifici in chat-ul de mesaje catre acesta, ca doresti sa mergi in X tara si ce presupune acest lucru.

Dupa ce furnizorul ti-a confirmat cererea, te rugam sa-ti descarci Voucherul de rezervare , aflat in contul tau de client si sa iei legatura cu acesta pentru a discuta toate aspectele inchirierii, respectiv costurile extra, daca sunt, punctul de intalnire, etc...

Pe parcursul perioadei de inchiriere, mentine legatura cu furnizorul pentru orice info, daca ai nevoie.

Speram sa fi fost de ajutor cu aceste informatii.

Drive safe! @eurocars.ro

Ce inseamna sa-ti faci rezervare pe site-ul EuroCars

Posted on July 29, 2021

Salutare si bine v-am regasit la un nou post.

Dorim sa venim in ajutorul celor care doresc sa inchiririeze si nu stiu cu ce sa inceapa sau cum sa faca acest lucru.

Vream sa mentionam inca de la inceput, (cu toate ca inseram peste tot acest mesaj pentru a intelege toata lumea), EuroCars nu este firma de inchirieri auto!

EuroCars este un motor de cautare, daca vreti, o platforma online, un site care publica ofertele de inchiriere a tuturor firmelor de inchirieri auto din Romania. In furnctie de ccea ce cauti, noi iti afisam rezulatele si tu mai departe iti vei alege masina pe care ti-o doresti, de la o anumaita firma de inchirieri, cu care vei fi in contact direct, prin mesageria aflata in contul tau de client si datele de contact aflate pe voucherul de inchiriere.

Rezervarile pe care le faceti pe site-ul Eurocars, se fac direct la furnizorul/firma de inchirieri auto pe care tu ti-o alegi.

EuroCars prezinta ofertele firmelor de inchirieri si tu alegi de la ce firma doresti sa inchiriezi, ce masina iti alegi si mai departe pastrezi legatura cu firma respectiva, nu cu EuroCars.

Va rugam sa fiti foarte atenti la acest lucru, si sa pastrati legatura cu firma de la care ati inchiriat, pe intreaga perioada a contractului.

Pe piata de inchirieri auto sunt mai multe motoare de cautare, care aduna ofertele mai multor furnziori si le posteaza la un loc pentru a fi mai usor de vizualizat si gestionat de catre client.

EuroCars este unul din aceste motoare, care are laolalta mai multe oferte ale diversilor furnizori de inchirieri din Romania.

Cand faci o rezervare, iti alegi orasul de unde doresti sa inchiriezi si masina pe care o consideri potrivita.

Acesta masina apartine unei firme si rezervarea ta se va trimite direct la acesta firma, care iti va raspunde la cererea facuta de tine in 48-72 de ore, in functie de program, disponibilitate, etc...Mai departe, in tot procesul, vei pastra legatura cu aceasta firma de inchirieri, prin intermediul mesageriei din contul tau de client.

Toate detaliile, informatiile legate de masina si de orice aspect legat de inchiriere, se va discuta direct cu furnizorul.

Voucherul de inchiriere iti ofera datele de contact ale firmei (numar de telefon, adresa, informatii ale depozitului si costului total de inchiriere), de la care ai inchiriat si tu va trebui sa iei legatura cu ei pentru orice nelamurire sau informatie.

Aceasta operatiune, de a rezerva, de a inchiria o masina de la un anumit furnizor este total independenta de EuroCars.

EuroCars nu cere plati in avans si nu se fac rezervari la EuroCars , telefonice sau prin emailuri. Rezervarile se trimit direct la firma de inchirieri.

NU suntem responsabili pentru mesajele, disponibilitatile/indisponibilitatile, etc ale furnizorilor.

Speram ca te-am ajutat in procesul de cautare a unei masini pe site-ul EurpoCars.

Va dorim toate cele bune si drive safe!

@eurocars.ro

Relatia furnizor-client si platforma EuroCars

Posted on May 03, 2021

Bun gasit la un nou post!

Si pentru ca suntem in cea de-a 2a zi de Paste, echipa EuroCars, va ureaza Sarbatori Pascale binecuvantate si multa sanatate!

De aceasta data, vom dezbate un subiect care apasa pe umerii unor clienti, nestiind ce sau cum sa procedeze dupa ce au facut o rezervare online pe platforma EuroCars.

In primul rand, EuroCars nu inchiriaza masini, noi suntem o platforma online, pe care toti furnizorii de "rent a car" din Romania au postate ofertele lor.

Tu, ca si client, intri pe pagina noastra, eurocars.ro, iti alegi orasul de unde doresti sa inchiriezi, perioada in care doresti masina cu orele de preluare/predare si apesi butonul "cautare" pentru a vedea lista cu toate firmele de inchirieri masini din orasul selectat de tine.

Ai mai multe filtre de cautare: poti selecta doar masini automate, poti selecta dupa un anumit brand sau o anumita categorie.

In pagina de prezentare, vei avea afisate informatiile la fiecare masina in parte, pretul pentru perioada selectata de tine, firma care inchiriaza masina respectiva, daca e masina cu cutie automata sau manuala, iar pentru mai multe info si detalii, poti trece mai departe prin apasarea butonului de "Rezerva".

Ajuns in aceasta pagina, poti observa variantele de depozit pentru masina cautata de tine: asigurarea de baza, premium sau protectia integarala. Acest pas nu il au toate companiile de rent a car.

Dupa efectuarea tuturor acestor pasi, faci rezervarea online, dupa ce ti-ai introdus datele tale corect, numarul de telefon cu prefix si adresa de email pentru primirea informatiilor legate de inchiriere.

Te rugam sa fii foarte atent cand completezi aceste date, pentru ca-ti poti pierde dreptul de a accesa contul tau de client facut pe platfoma, daca le vei scrie gresit.

Odata ce ai contul tau de client facut pe platforma EuroCars, vei primi notificari pe email despre statusul rezervarii.

Deasemenea, tot din contul tau de client, poti discuta direct cu furnizorul tau despre orice informatii ai dori sa cunosti.

In contul tau de client exista voucherul de inchiriere, in care vei regasi datele de contact ale furnizorului ales de tine.

Te rugam sa descarci acest voucher si sa iei legatura cu furnizorul, stabilind direct cu acesta toate detaliile inchirierii.

Avand o rezervare confirmata pe platforma EuroCars nu te obliga la absolut nimic.

Plata se va face DOAR la preluarea masinii. (sunt cazuri exceptionale, cand furnizorii cer avans, in perioadele de varf, pentru garantarea acestora).

In cazul in care, te-ai razgandit, sau nu mai doresti acea rezervare, o poti anula fara probleme, direct din contul tau de client.

O cerere nu reprezinta o rezervare confirmata.

Aceasta cerere va trebui aprobata de catre furnizor in decurs de 12-24 de ore, in functie de programul acestuia de functionare, sarbatori legale, program de weekend, de noapte, etc.

In incheiere, te rugam sa urmaresti statusul cererii/rezervarii tale, direct din contul de client si deasemenea, sa pastrati legatura cu furnizorul ales pentru a preintampina eventuale piedici/probleme.

Iti multumim si speram ca ti-am fost de ajutor cu aceste noi informatii.

Drive safe!

@eurocars.ro

Conditii de Inchiriere auto pe teritoriul Romaniei

Posted on February 18, 2021

Bun regasit la un nou topic.

Pentru ca primim destul de des intrebarea "Ce conditii de inchiriere aveti?", m-am gandit sa clarific un pic subiectul pentru cei interesati.

Pe platforma EuroCars se gasesc la "Termeni si Conditii", informatii cu privire si la aceasta chestiune, printre multe altele enumerate.

https://www.eurocars.ro/ro/informatii/conditii-de-inchiriere-masini

Pentru a fi la obiect, o sa precizez urmatoarele.

In primul rand, furnizorii au propriile reguli si va rog sa discutati direct cu acesta orice nelamurire, etc. direct din contul dvs de client, atunci cand faceti o cerere online

1. In primul rand, varsta minima 21de ani si minim 1 an experineta in condus, adica permis valabil de minim 1an.

Exista foarte putini furnizori, care contra unei taxe, accepta soferi cu varsta mai mica de 21 de ani sau mai mare de 65.

2. Soferul aditional poate fi orice persoana in afara de soferul principal, care va conduce masina inchiriata de acesta. Chiar daca veti inchiria o masina, dar nu o veti conduce niciodată, ramaneti soferul principal al vehiculului închiriat.

Soferul aditional trebuie sa aiba aprobarea companiei pentru a conduce autovehiculul inchiriat. El trebuie să completeze şi să semneze un formular de la biroul de închiriere. Cu alte cuvinte, sa fie prezent la preluarea masinii.

Companiile de închiriere pot percepe taxe pentru șoferii adiționali.

3. Calculul perioadei de închiriere se face pe baza unui interval de 24 de ore. Dupa preluarea masinii, prelungirea perioadei de inchiriere si returnarile se vor discuta direct cu furnizorul de la care ati inchiriat, pentru a se verifica in primul rand, posibilitatea prelungirii, in cazul in care mai doresti cateva zile, fata de termenul stabilit, sau returnarea mai devreme si returnarea banilor, daca este cazul.

4. Predarea in alt oras decat cel de unde ati inchiriat, NU este posibila la toate agentiile/companiile de "rent a car". Va rugam sa verificati acest lucru cand faceti o cerere. Se vor aplica taxe aditionale pentru acest serviciu.

5.Scaunele pentru copii, suporturile pentru schiuri(nedisponibile pentru anumite vehicule), precum si alte dotari aditionale, sunt disponibile la cerere la majoritatea companiilor si in functie de furnizor sunt contra unor taxe.

6. NU toti furnizorii accepta iesirea din Romania cu masina inchiriata. Va rugam sa verificati acest lucru cu furnizorul de la care doriti sa inchiriati. Unde este posibil acest serviciu, se vor achita taxe aditionale.

7.Companiile de inchirieri solicita un depozit la inceputul perioadei de inchiriere chiar si in cazul protecției integrale , pentru a acoperi consumul de combustibil, și alte taxe aparute pe parcursul perioadei de inchiriere. Acest depozit este retinut partial sau total ca parte din despagubirea platita de catre client in cazul riscurilor neacoperite de asigurari.

In majoritatea cazurilor se va solicita un card bancar Visa/Mastercard aparținând șoferului principal.

Dacă autoturismul si accesoriile suplimentare sunt returnate in aceeasi stare ca la preluare si in concordanta cu politica de combustibil si in concordanța cu politica de asigurări , acest depozit va fi rambursat in momentul returnarii autovehiculului.

Anumite companii de inchirieri au o politica a combustibilului in care trebuie sa achizitionati plinul de rezervor si sa returnati masina cu rezervorul gol - in aceasta situatie nu se ramburseaza combustibilul neutilizat.

Alte companii merg pe principiul închirierii autoturismului cu rezervorul plin și returnării cu el plin. Există și situația în care se solicită returnarea autoturismului cu acceași cantitate de combustibil cu care a fost primit.

Atentie! Deblocarea depozitul poate dura si pana la 4 saptamani!!

Sper va v-am fost de folos cu cele mai importante reguli de inchiriere si sa va ajute pe viitorcand veti utiliza o masina inchiriata.

S-aveti grija de voi!

Drive safe!

@eurocars.ro

La final de 2020

Posted on December 31, 2020

Salutare tuturor si bine v-am regasit la un nou post.

Iata- ne ajunsi si la finele anului 2020. Acest an a fost cum a vrut el mai degraba, fata de cum am fi vrut noi sa fie.

Un an cu multe schimbari, cu temeri, cu frici, cu indoieli, cu toate la gramada si mii de intrebari.

Am invatat ca nimic nu dureaza o vesnicie si ca viata chiar atarna de un fir de ata si ca trebuie sa ai permanent grija de ea.

Am invatat ca lucrurile pe care le avem nu sunt "for granted".

Am invatat sa apreciem mai mult tot ce avem in viata noastra si sa ne apreciem mai mult, noi pe noi, ca oameni.

Sa-ti asculti gandurile si sa te cunosti pe tine, in liniste si singuratate. O lectie de viata care ne-a invatat sa gestionam mai bine emotiile si sa ne confruntam temerile.

Da, a fost un an greu, dificil, confuz, haotic, provocator. Ne-au incercat toate si am trecut prin toate.

Acum avem in fata un an nou care speram sa ne aduca ce dorim. Stim ca lucrurile nu se vor intoarce la normal odata cu venirea lui 2021, dar incercam sa fim optimisti si sa privim mai increzatori catre viitor si catre ceea ce 2021 are pregatit pentru fiecare dintre noi.

Sa avem in continuare grija de noi si de cei dragi si vom trece si peste aceasta incercare a umanitatii.

Noi, echipa EuroCars Romania, pentru imediat 2021, va dorim multa sanatate, implinire si un an in care sa cresteti ca indivizi, un an cu prosperitate si succesuri pe toate planurile.

Sa ne revedem cu bine in 2021.

La multi ani! Drive safe!

@eurocars.ro

Siguranta inchirierii masinii pe timpul pandemiei de Covid 19

Posted on October 31, 2020

Salutare dragilor si bine v-am regasit la un nou post.

De aceea data, voi enunta cateva aspecte elementare, de luat in calcul, atunci cand va ganditi sa inchiriati o masina.

Simitim cu totii inca de cateva luni bune, presiunea si stresul adus de acest virus care ne-a limitat si trunchiat functionarea normala a randuielii de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

Cu toate acestea, avem o noua normalitate si fie ca ne place sau nu, va trebui sa ne invatam si sa traim cu ea in situatii de alerta/urgenta, situatii impuse si care trebuie respectate.

Chiar si asa, oamenii incearca sa-si creeze un program normal si sa evadeze din orasele care suporta greu aceasta invazie a virusului.

Alternativa sunt cateva zile in mediul rural, de obicei si inchirirea unei masini e printre primele alegeri la varianta de transport. Multi aleg in aceasta perioada, inchirirea unei masini, nu doar pentru comfort si liberattea de miscare, ci si pentru siguranta care ne-o poate da, in conditii de Covid, evitand astfel, mijloacele de transport in comun.

Agentiile de rent a car sunt prompte si din acest punct punct de vedere, incearca sa vina in ajutorul romanilor cu oferte atractive la diverse categorii de masini, tindand cont de alegerile clientilor si perioada de inchiriere.

Fiecare companiei inchirieri masini si-a luat masurile necesare pentru siguranta clientilor si angajatilor conform legilor in vigoare.

Unele agentii au eliminat contactul agentului de inchiriere cu clientul propriu zis si au introdus serviciul de self rental, altele, respecta regulile de inchiriere face to face, folosind masca de protectie si manusi la semnarea contractului.

Masinile sunt dezinfectate dupa fiecare client si va recomandam si voua, dragi clienti, sa utilizati dezinfectant ori de cate ori va urcati la volan, pentru o mai mare siguranta.

Incercam cu totii sa parcurgem aceasta perioada , mai putin comfortabila, in conditiile impuse si astfel sa ne protejam pe noi si pe ceilalti. Trebuie sa fi responsabili atat fata de noi si de cei dragi, cat si de restul populatiei si sa nu uitam de munca istovitoare si epuizanta a tuturor cadrelor medicale din intreaga lume. Respect pentru acestia si pentru munca depusa, salvand vieti.

Aveti grija de voi si de familiile voastre!

Drive safe si incercati sa va bucurati de tot ce va inconjoara! Fiti recunoscatori!

@eurocars.ro

Actele necesare inchirierii auto

Posted on September 25, 2020

Salutare si bine v-am regasit la un nou articol.

In acest post, va voi vorbi despre actele necesare la inchirierea auto.

Evident, ca peste tot unde va trebui sa va identificati, va trebui sa aveti un document in speta, fie ca este CI sau pasaport, automat, veti avea nevoie de permisul de conducere valid si valabil pe teritoriul Romaniei, si eventual, voucherul de inchiriere, daca aveti rezervare pe platforma EuroCars.

Mare atentie cu permisul de conducere!

Conducatorii auto care au permis emis de SUA, din pacate, vor avea nevoie de un permis international. Permisul de conducere eliberat de Statele Unite ale Americii nu dau dreptul posesorului de a conduce autoturisme pe teritoriul României.

Permisul Internațional de Conducere (PIC) se eliberează persoanelor care conduc autoturisme pe teritoriu străin, fiind o traducere legalizată a permisului național românesc în 7 limbi de circulație internațională.

Validitatea permisului auto poate avea restrictii si invers, nu doar cand doresti sa conduci in Romania.

In afara Uniunii Europene, permisul de conducere românesc este posibil să nu fie suficient. Daca doriti sa conduceti in SUA cu permis romanesc, acesta se poate utiliza pe un termen de maxim trei luni.

Cea mai sigură metodă este de a obține o permis de conducere la nivel internațional, care este valabil 1 an de la data eliberării și în niciun caz nu depășește valabilitatea permisului național în baza căruia a fost eliberat. Pentru obținerea permisului, este necesară depunerea unei cereri la biroul care a emis permisul de conducere.

In cazul unui permis emis de Uniunea Europeana, puteti conduce in Romania fara probleme.

Daca permisul vine dintr-un stat care nu e in Uniunea Europeana, (de ex: SUA, Canada, statele Arabe, sau tarile care nu au alfabet Roman), va trebui sa aveti un permis de conducere international, International Driving Permit.

Acest "permis" este usor de obtinut, pentru ca trebuie emis de aceasi tara care a eliberat permisul. In SUA se dau de AAA sau AATA. Permisul de conducere international serveste mai mult ca o traducere legalizata si nu am gasit legi care descriu sanctiunile in cazul in care nu il prezinti.

Eu v-as ruga sa va interesati inainte de a pleca in alta tara si doriti sa inchiriati de acolo o masina, care sunt regulile si ce acte va sunt necesare, pentru a evita orice surpize neplacute.

In speranta ca v-am fost de folos cu aceste informatii, va doresc toate cele bune si sa ne "vedem" cu bine, data viitoare.

Drive safe!

@eurocars.ro

Calator in tara mea

Posted on June 28, 2020

Salutare dragilor,

Pentru ca restrictiile s-au mai relaxat si avem totusi voie, in anumite conditii, sa iesim si sa petrecem timp de calitate alaturi de cei dragi, va propunem 3 locatii in Romania, care va vor incanta ochii si sufletul.

Urcati-va in masina inchiriata de la noi si urmati drumul catre Sibiu, (daca veniti dinspre Bucuresti), si mai exact, Porumbacu de Sus, 40km fata de Sibiu si 280km fata de Bucuresti, un sat sibian de poveste cu vedere catre muntii Fagaras.

Aici va puteti caza la Pensiunea Dealul Verde, o pensiune desprinsa dintr-o poveste demna de "Stapanul Inelelor", cu bordeie sapate in deal, gradina si restaurant. Un deliciu daca iti doresti ceva super relaxant si departe de zgomotul oraselor aglomerate.

Pentru cea de-a doua varianta, optam pentru Raven's Nest din comuna Salciua de Jos, jud Alba, in inima Transilvaniei.

Recunosc, am vazut aceasta proprietate, Raven's Nest, intr-un vlog de calatorii al unui cuplu din Australia si nu mi venea sa cred ca avem asa ceva in Romania. Ce peisaje, ce loc, ce casute de cazare, traditionale si vechi de 100de ani,( special aduse si concepute ca un ansamblu deosebit de cazare, intr-un loc ireal de frumos), cu un design modern si adaptat vietii de tara/de munte. Este un loc retras, izolat, dar spectaculos.

Are restaurant, un deck cu cateva sezlonguri pentru a te bucura de o priveliste nemaipomenit de frumoasa.

A3a varianta ar fi Rimetea, tot in jud Alba, un sat secuiesc restaurat, la poalele Apusenilor, in Depresiunea Trascaului, la 24km de Aiud si 28km de Turda.

Un getaway ce-ti poate oferi exact ce ai nevoie: liniste, peisaje si vederi impresionante, drumetii, relaxare, intoarcere in timp si delectarea cu bucatele traditionale secuiesti, fac din aceasta destiantie una din cele mai cautate din ultima perioada.

Daca doresti o cazare cu o priveliste de vis dimineata la micul dejun, iti putem recomanda, Pensiunea Casa Kiraly.

Bineinteles, gasim mult mai multe variante de cazare si de locatii cu pesisaje ce-ti taie rasuflarea, aceasta ar fi doar propunerea noastra, pe baza unor preferinte proprii.

Noi va dorim relaxare placuta si drum bun in vacante!

Drive safe!

#staysafe

@eurocars.ro