Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania
Cars with Driver Bus & Tours Airport Shuttles

Ce inseamna sa-ti faci rezervare pe site-ul EuroCars

Posted on July 29, 2021

Salutare si bine v-am regasit la un nou post.

Dorim sa venim in ajutorul celor care doresc sa inchiririeze si nu stiu cu ce sa inceapa sau cum sa faca acest lucru.

Vream sa mentionam inca de la inceput, (cu toate ca inseram peste tot acest mesaj pentru a intelege toata lumea), EuroCars nu este firma de inchirieri auto!

EuroCars este un motor de cautare, daca vreti, o platforma online, un site care publica ofertele de inchiriere a tuturor firmelor de inchirieri auto din Romania. In furnctie de ccea ce cauti, noi iti afisam rezulatele si tu mai departe iti vei alege masina pe care ti-o doresti, de la o anumaita firma de inchirieri, cu care vei fi in contact direct, prin mesageria aflata in contul tau de client si datele de contact aflate pe voucherul de inchiriere.

Rezervarile pe care le faceti pe site-ul Eurocars, se fac direct la furnizorul/firma de inchirieri auto pe care tu ti-o alegi.

EuroCars prezinta ofertele firmelor de inchirieri si tu alegi de la ce firma doresti sa inchiriezi, ce masina iti alegi si mai departe pastrezi legatura cu firma respectiva, nu cu EuroCars.

Va rugam sa fiti foarte atenti la acest lucru, si sa pastrati legatura cu firma de la care ati inchiriat, pe intreaga perioada a contractului.

Pe piata de inchirieri auto sunt mai multe motoare de cautare, care aduna ofertele mai multor furnziori si le posteaza la un loc pentru a fi mai usor de vizualizat si gestionat de catre client.

EuroCars este unul din aceste motoare, care are laolalta mai multe oferte ale diversilor furnizori de inchirieri din Romania.

Cand faci o rezervare, iti alegi orasul de unde doresti sa inchiriezi si masina pe care o consideri potrivita.

Acesta masina apartine unei firme si rezervarea ta se va trimite direct la acesta firma, care iti va raspunde la cererea facuta de tine in 48-72 de ore, in functie de program, disponibilitate, etc...Mai departe, in tot procesul, vei pastra legatura cu aceasta firma de inchirieri, prin intermediul mesageriei din contul tau de client.

Toate detaliile, informatiile legate de masina si de orice aspect legat de inchiriere, se va discuta direct cu furnizorul.

Voucherul de inchiriere iti ofera datele de contact ale firmei (numar de telefon, adresa, informatii ale depozitului si costului total de inchiriere), de la care ai inchiriat si tu va trebui sa iei legatura cu ei pentru orice nelamurire sau informatie.

Aceasta operatiune, de a rezerva, de a inchiria o masina de la un anumit furnizor este total independenta de EuroCars.

EuroCars nu cere plati in avans si nu se fac rezervari la EuroCars , telefonice sau prin emailuri. Rezervarile se trimit direct la firma de inchirieri.

NU suntem responsabili pentru mesajele, disponibilitatile/indisponibilitatile, etc ale furnizorilor.

Speram ca te-am ajutat in procesul de cautare a unei masini pe site-ul EurpoCars.

Va dorim toate cele bune si drive safe!

@eurocars.ro