Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Platforma EuroCars. Cum facem o rezervare?

Posted on May 30, 2019

Salutare tuturor si bine v-am regasit la un nou post.

De aceasta data, voi detalia pasii pe care ar trebui sa-i urmati atunci cand doriti sa plasati o rezervare pe platforma EuroCars.

Sistemul e unul destul de simplu si foarte practic. A fost creat tocmai pentru a usura modul de interactionare dintre client si furnizor.

Pe platforma EuroCars gasesti foarte usor ce ai nevoie si modul de plasare al rezervarii este unul facil si pentru toata lumea.

Cel mai important aspect este sa ai o adresa de email valida.

Deci, cum pocedam?

In primul rand, esti fata in fata cu site-ul. Buuuun! www.eurocars.ro

1.Incepi prin a-ti selecta orasul sau aeroportul de unde doresti sa preiei masina si unde doresti sa lasi masina.

De asemenea, ai posibilitatea, de a prelua masina dintr-un oras si a lasa-o in altul.(la acest serviciu se vor adauga costuri suplimentare in functie de distanta dintre cele 2 orase).

2. Selectezi orele de preluare si predare. In functie de orarul de predare/preluare, se vor adauga taxe,(daca doriti preluare sau predare dupa orele 22.00, de ex, sau noaptea, cand nu exista program de office. In mod normal, pentru preluare/predare la aeroport, unii furnizori cer taxe suplimentare).

3. Dupa ce ai facut acesti pasi, apesi "Cauta Masini" sau "Search Cars"(varianta in engleza) si se va deschide o noua pagina cu o intreaga lista de masini. Poti observa, ca ai de asemenea, coloane cu imaginea de grup si numarul de masini ce se regasesc in fiecare grup pe orasul selectat de tine.

O sa iti dau un exemplu: daca selectam ca si oras de preluare/predare, Bucuresti, vom avea in respectivele coloane cu masini, urmatoarele: 42 de masini la clasa Economy, 74 de masini la clasa Medium, 17 la clasa Full Size si asmd. In josul paginii se vor desfasura masinile in functie de pret.

Ai optiunea de a selecta un singur grup de masini, sau 2 sau 3, depinde ce cauti. Daca tu cauti doar Van-uri, poti apasa doar pe grupul de masini, Van, si ti se vor lista doar Van-urile disponibile din orasul selectat.

Fiecare masina apartine unui furnizor si poti vedea detaliile aferente masinii si de la cine vei inchiria.

Exista de asemenea, un scor/rating al furnizorul, calculat in functie de parerile fostilor clienti.

4. Urmatorul pas: alegi masina dorita de tine. Ai selectat-o, apasa "Rezerva" si ti se va deschide a noua pagina. Ce se intampla aici?

Aici ai in pagina, informatiile referitoare la depozitul pe care va trebui sa-l dai pentru masina selectata si variantele de asigurare.

Spuneam intr-un post trecut, ca eu as prefera sa platesc extra/zi pentru o asigurare Full si sa am depozit zero sau foarte mic. Decizia iti apartine, bineinteles. Aici ai aceste variante si poti opta pentru cea care crezi ca ti se potriveste. Tot in acest pas, iti poti adauga si varianta cu scaun cu copil, sau GPS, sau lanturi de zapada, dupa caz. In aceasta pagina, dupa selectarea optiunilor extra, asigurarile si depozitele, vei avea si costul final aplicat la perioada mentionata de tine si la orele selectate.

5. Unul din cei mai importanti pasi, asa cum spuneam si mai devreme: detalii sofer. In acest pas, va trebui sa-ti treci adresa de email valida, numarul de telefon cu prefix si corect, numele tau complet, cat si detaliile de preluare(numar de zbor si ora aterizare, daca preiei masina de la aeroport, sau adresa de livrare daca preiei din oras).

Odata cu acest pas, vei finaliza rezervarea si intri direct in contul tau pe platforma EuroCars. Din contul tau, vei putea discuta direct cu furnizorul, iti poti schimba datele, masina sau orele de predare/preluare sau pur si simplu sa o anulezi.

Ai posibilitatea de a-ti descarca voucherul de rezervare, cu care te vei prezenta la preluarea masinii si in care vei regasi toate informatiile legate de masina rezervata , cat si datele de contact ale furnizorului de unde ai inchiriat, astfel, vei putea pastra constant legatura cu el.

Pentru orice modificare facuta rezervarii initiale, vei fi notificat pe adresa ta de email, de aceea e foarte important, ma repet, sa furnizati o adresa valida.

Si cam asta e tot.

Nu stiu cum ti se pare...daca e greu de facut o rezervare, daca e simplu...mie mi se pare foarte simplu acest tip de sistem si foarte la indemana.

In speranta ca am venit in sprijinul viitoriilor clienti ai platfomei EuroCars, va multumesc pentru timpul acordat acestui post si sa ne revedem cu bine data viitoare!

Spor la rezervari si Drive safe!

V-am pupat!

www.eurocars.ro