Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Noul VW Golf, masina cea mai inchiriata in 2013

Posted on November 22, 2013

De-a lungul anilor, Volkswagen Golf a devenit masina cea mai des intalnita pe strazile oraselor din tara si nu numai- a devenit un reper al autoturismelor hatchback, la ora actuala peste 30 milioane de autoturisme fiind vandute in intreaga lume.

Ajungand la a saptea generatie Golf, cei de la Volkswagen par a nu avea motive de ingrijorare, desi se pare ca cei de la Ford i-ar ajunge din urma. Si nu numai ei. Acum cativa ani, oamenii ar fi ras daca ai fi mentionat Hyundai si Kia in aceeasi "fraza",  cu Volkswagen , dar brandurile coreene au aratat imbunatatiri fara precedent in ultimii 10 ani, iar acum Hyndai i30 si noul Kia Ceed au castigat teren la capitolul vanzari. Dar daca va asteptati la un nou look radical, veti fi dezamagiti.

 

 

 

Golf este bazat pe aceeasi platforma ca noul Audi A3 si Seat Leon deci nu e de mirare ca vedem un profil similar. Volkswagen a jucat in conditii de siguranta, dar cu stil.

Aceast now VW Golf arata, la prima vedere, fara doar si poate, similar cu cel vechi, mai ales din fata, insa Volkswagen nu a incercat sa "reinventeze roata" cu noul Golf.  In schimb au luat calitatile modelului anterior si le-au imbunatatit, adaugandu-le noului model de autoturism.

Este o masina extrem de buna din punct de vedere al componentelor tehnice, care nu te lasa balta cand te astepti mai putin, toate componentele fiind de inalta calitate; ca orice masina noua, este extraordinara si se pliaza perfect pentru oras.

Daca doriti sa va convingeti  singuri de cele spuse mai sus, merita sa sa inchiriati aceasta masina pentru 1-2 zile. Suntem convinsi ca nu veti fi dezamagiti!