Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania
Cars with Driver Bus & Tours Airport Shuttles

Inchirieri auto in plina pandemie

Posted on April 08, 2020

Buna regasit tuturor,

Iata ca, Sarbatorile Pascale si primavara vin la pachet, in acest an, cu situatii si vesti nu tocmai placute, peste care, ne dorim sa trecem cat ,mai repede si cu bine.

S-au anulat mii de zboruri, s-au anulat vacante, proiecte, s-au inchis fabrici, magazine, boutiquri de orice fel, saloane, cabinete, etc...suntem in izolare deja de cateva saptamani si axietatea si starea de privare a libertatii isi cam face simtita prezenta. Stiu ca la prima vedere e foarte simplu sa stai la TV, dar, statisticile spun altceva...

Si sa vedem partea plina a paharului, nu suntem ca intr-o zona de razboi, deci e foarte bine si asa in izolare la TV.

Evident, si noi, cei din rent a car/inchirieri masini, am fost afectati de situatia neplacuta in care se afla lumea intreaga si multi furnizori de inchirieri auto au decis sa inchida sau sa opreasca temporar activitatea de rent a car.

Sunt , e adevarat, si alti furnizori care au ales sa lucreze cu personal minim si doar pe rent a car. Nu se mai fac in aceasta perioada, niciun fel de transferuri: fie ele private sau normale, transferuri sau inchirieri cu sofer pentru microbuze.

Pentru acei clienti care doresc o inchiriere cu dislocare, unul din partenerii nostri a decis sa renunte la taxele de dslocare in aceasta perioada, venim astfel in sprijinul populatiei care are nevoie de acest tip de serviciu, fara a aplica taxele aferente de dislocare, doar taxele de inchirierea masinii selectate +depozitul obligatoriu.

Va rugam, ca dupa ce ati rezervat una din masinile de pe site, sa luati imediat legatura cu furnizorul si sa stabiliti detaliile si modul de inchiriere.

Aveti toate detaliile furnizorului de la care ati inchiriat, pe voucherul de inchiriere, disponibil in contul dvs de client.

Tot din contul dvs de client, puteti vorbi direct cu furnizorul despre toate informatiile referitoare la inchiriere.

Noi speram sa trecem cat mai curand peste acest eveniment deloc placut, va dorim multa sanatate si drive safe!

#staysafe

#poartamasca

#noistamacasa

@eurocars.ro