Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania
Cars with Driver Bus & Tours Airport Shuttles

Voucherul de inchiriere

Posted on February 28, 2020

Bine v-am regasit la un nou post dintr-un nou an!

Astazi vorbim un pic despre Voucherul de inchiriere.

Ce este Voucherul de Inchiriere, de unde il luam si cu ce ne ajuta.

In primul rand, e garantia ta, ca si client, ca ai o rezervare confirmata. Il descarci din contul tau de client si vei regasi pe el, toate informatiile necesare pentru contactarea furnizorului ales/firmei de rent a car aleasa.

De asemenea, cu el te poti prezenta la inchiriere, facilitand procesul de inchiriere.

Voucherul are informatiile si datele de contact ale furnizorului selectat de catre tine: adresa, nr contact, nr tau de rezervare si datele tale sau ale soferului principal, costurile de inchiriere/zi, depozitul pe care va trebui sa-l achiti pentru masina, daca se accepta plata cash, daca se necesar un card pentru blocarea depozitului.

E un formular completat cu datele importante in ceea ce priveste o inchiriere auto, asa ca, asigura te ca ai completet corect toate punctele cerute, respectiv, nume, prenume, nr de telefon cu prefix, adresa de email.

Daca deja ai descarcat voucherul si doresti sa mai schimbi unele datele, vei stabili de comun acord cu furnizorul, daca modificarile sunt ok si cu el, si mai apoi, poti descarca din nou Voucherul modificat cu noile date.

Orice modificare adusa rezervarii facute, modifica automat si Voucherul.

Voucherul mentine legatura ta directa cu furnizorul ales de tine. Il poti contacta pentru orice info doresti sa cunosti, fie direct din contul tau de client de pe platforma EuroCars.

Speram ca aceste informatii au fost utile si va dorim "Drumuri Intinse"!

Drive safe!

@eurocars romania