Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Ce ofera Romania vizitatorilor sai?

Posted on April 14, 2016

Mai intai de toate ... aceasta este o intrebare adresata mai ales clientiilor nostri viitori, sau fosti, care vor vizita tara noastra sau care deja au vizitat-o.

De ce sa vii in Romania? Unii vor raspunde la aceasta intrebare "doar pentru amuzament", altii pentru familiile lor, in interes de afaceri, in vacante...  toata lumea are insa un motiv. Avem foarte multe motive cu totii sa venim si sa re-venim in Romania.

 

O mare parte din cei care viziteaza tara noastra o fac din motive... "sentimentale" sa le numim; revin pe plaiurile mioritice pentru a-si vizita familiile, neamul, locurile natale, prietenii. O mare parte din romani au plecat si continua sa plece din tara, in toata Europa, unde isi cladesc o viata noua, insa cu totii se intorc la familiile lasate in tara, mai devreme sau mai tarziu.

 

Un lucru interesant a inceput sa se observe de cativa ani incoace: tot mai multi straini vin la noi in tara. Acestia vin pentru a descoperi poportul roman, obiceiurile noastre, cultura, frumusetea locurilor, ospitalitatea. Majoritatea strainilor vin in Romania pentru ca, spun ei, "aici se simt bineveniti", romanii fiind un popor de oameni "care te intampina cu caldura, te primesc in casele lor si iti pun pe masa ce au ei mai bun din gospodarie: merindele cele mai gustoase si vinul cel mai bun". Acestea sunt cateva din cuvintele spuse de cativa straini cu care am avut prilejul sa vorbesc. Asa este: romanii sunt un popor primitor, cu inimi mari si calduroase!

Pe langa linistea si confortul pe care il poti gasi aici, locurile pitoresti, salbaticia locurilor rurale care inca este mai puternica decat dorinta de urbanizare a oamenilor, fiecare poate gasi un locusor al sau, care sa defineasca cel mai bine dorinta si bucuria de a veni sau reveni in Romania.

Aceasta este Romania!