Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Din inima Transilvaniei: Transylvania Horse Show

Posted on May 06, 2015

Transylvania Horse Show editia 2015 va avea loc in weekendul 8-10 mai, in satul Prod, comuna Hoghilag, judetul Sibiu.

Asa cum am fost obisnuiti, competitia se va desfasura intr-un peisaj idilic, autentic romanesc si  va gazdui 3 tipuri de competitii. Programul pentru fiecare zi de concurs este prezentat pe site-ul oficial.

Spectatorii au acces gratuit vineri, in prima zi de competitii, iar sambata si duminica biletul costa 15 lei. Copiii care au inaltimea sub 1.30 m vor intra gratuit.

Biletele se pot achizitiona de la intrare.

Organizatorii Transylvania Horse Show 2015 va invita sa petreceti un weekend in inima naturii alaturi de familie si prieteni.

Cum se ajunge aici:

Cele mai apropiate orase de Prod sunt:

Sighisoara 16 km

Medias 30 km

50 km Tirgu Mures

Sibiu 100 km

Brasov 130 km

Bucuresti 310 km

 

Cu avionul:

- Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Targu Mures. Conexiuni cu WizzAir din Londra, Paris, Madrid, Barcelona, Milano, Roma, Dortmund si Budapesta

- Aeroportul International Sibiu

- Aeroportul International Bucuresti. Din Bucuresti puteti lua un tren spre Sighisoara sau rent a car, Eurocars.ro ar putea fi o idee buna.

Cu Trenul:

Din Bucuresti ia trenul spre Sighisoara (durata aprox. 5 ore, costa in jur de 15 de euro). Exista cca. 5 trenuri de zi cu zi. Unele trenuri internationale opresc in Sighisoara astfel de exemplu, trenurile care pleaca de la Viena (Austria) si Budapesta (Ungaria).

Cu Masina:

RoadTripp prin Transilvania ar fi o idee foarte buna, mai ales daca decideti sa va opriti la Viscri, Rupea, Sighisoara, Biertan sau Medias, pentru a vedea cetatile. Cu totii stim ca Transilvania are unele  dintre cele mai frumoase peisaje rurale din tara!

Din inima Transilvaniei!

 

 

Informatii suplimentare despre concurs veti putea gasi si pe site-ul oficial sau pagina de Facebook.