Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Romania? Brasov?

Posted on April 20, 2011

Brasov, Romania

Imagine, if you can , that you are going to visit a place or a town in Romania but you are ot sure about what it is like. Related to this problem , I will give you a helping hand to find all the information you need.

Let’s say that you decide to visit Brasov for a week !

Now, let’s see what your options are concerning transport, food, accommodation in Brasov, sights places and entertainment .

The way to travel

First you must choose to travel. You can travel by own car but you should know that usually up in Brasov, you will take many hours of walking, or you can rent a car in Brasov with EuroCars Romania.

Or if you come with friends, rent a minibus with driver, who will escape the worries of driving. You can also come by plane, landing in Bucharest Otopeni Airport, Bucharest Baneasa Airport and Sibiu Airport, and the best choice is to go to the airport by train in 3 hours and you're in Brasov.

At the same time you can travel by train, but this seems a very tedious way.

Accommodation

Secondly, in Brasov you can easy find a place to stay over night.There are a lot of hotels in Brasov, flats, studios to rent or to host with a family.The old center of Brasov hostels are also a good option because at least gives you a breakfast.

As a suggestion we recommend you pre book a hotel room, so you will get rid of care and will enjoy visiting the city without wasting time.

So the food and the place where to stay is your last worry because in Brasov accommodation is not expensive and the conditions are good. I suggest you to host in a guest house or family hotel because you can establish a program without talk into account the meal hours. And you will never be hungry in town because the food specialities are very delicious and the prices are acceptable.

Point of interest

Thirdly, in our town I assure you that you will never feel bored because there are a lot of places to visit and a lot of entertainment everywere you look. You can spend your time visitng some touristical places, you can practice some sports in Poiana Brasov , you can visit Bran  and see Dracula Castel, The Black Church or you can simply have a walk in the old town and admire the buildings. You can take in a concert or go drink something in a pub.

And if the pictures have not convinced you, maybe you'll be able to convince movie.

In conclusion, I hope I have helped you and you will come to visit Brasov because you have nothing to lose and it’s a perfect holiday place to go, and a week here is not expensive. In my opinion is the perfect place to spend fine because you have what to learn from such a trip.

Hope to see some pictures with you in Brasov!

Romania? Brasov?

Posted on April 13, 2011

Romania? Brasov?

Imagineaza-ti, daca ai putea, sa mergi sa vizitezi un loc sau un oras in Romania dar nu esti sigur daca iti vor placea  acele imprejurimi. Aflat in raport cu aceasta problema, iti voi oferi o mana de ajutor ca sa afli toate informatiile de care ai nevoie. Sa spunem ca te decizi sa vizitezi orasul Brasov  pentru un weekend.

Care ar fi  optiunile referitoare la transport, mancare, acomodarea locului de cazare si distracti?

Mijloc de transport

In primul rand  trebuie sa alegi cu ce calatoresti. Poti calatori cu propria masina dar ar trebui sa stii  ca de obicei pana in Brasov, iti vor lua multe ore de mers, sau poti inchiria o masina din Brasov de la compania noastra de rent a car.

Sau daca vei veni cu prietenii, inchirierea unui microbuz cu sofer din Brasov va va scapa de grijile condusului. Poti deasemenea sa vii cu avionul, aterizand la Bucuresti sau Sibiu, si cea mai buna alegere de la aeroport este sa mergi cu trenul, iar in 3 ore esti in Brasov.

In acelasi timp poti calatori cu trenul, dar aceasta cale pare una foarte obositoare.

Cazare

In al doilea rand, in Brasov poti foarte usor sa gasesti un loc unde sa dormi peste noapte. Aici sunt multe hoteluri, apartamente, studiouri de inchiriat sau in gazda la o familie. Pensiunile din centrul vechi al Brasovului sunt deasemenea o buna optiune deoarece iti ofera cel putin un mic dejun. Deci mancarea si locul de cazare este ultima problema la care sa te gandesti deoarece in Brasov adaptarea nu este scumpa, iar conditiile sunt bune. Iti sugerez sa mergi in gazda la o familie sau hotel deoarece aici poti stabili tu un program cand sa servesti masa. Dar in acest oras nu iti va fi foame deoarece specialitatile de mancarea sunt delicioase iar pretul este acceptabil.

Ca o sugestie iti recomandam sa rezervi dinainte o camera la un hotel din Brasov, astfel vei scapa de grija si te vei putea bucura de vizitarea orasului, fara a mai pierde timpul.

Obiective turistice

In al treilea rand, in acest oras te asigur ca nu te vei plictisi deoarece aici sunt multe locuri de vizitat si multa distractie oriunde ai merge. Deasemenea poti sa iti petreci timpul vizitand obiectivele turistice, poti sa practici sporturi in Poiana Brasov,sa vizitezi Branul si Castelul lui Dracula, Biserica Neagra. Sau pur si simplu te poti plimba in orasul vechi si sa admiri cladirile. In acelasi timp poti sa mergi la concerte sau sa mergi intr-un pub sa bei ceva.

Iar daca pozele nu te-au convins, poate va reusi filmuletul sa te convinga.

In concluzie, eu sper ca te-am ajutat, si vei veni sa vizitezi Brasovul deoarece nu ai nimic de pierdut,pentru ca este locul de vacanta perfect si nu este deloc scump.In opinia mea este locul perfect sa petreci timp frumos si ai ce sa inveti doar intr-o excursie.