Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Cum inchiriezi o masina de pe platforma EuroCars

Posted on July 14, 2022

Salutare dragilor si bine v-am regasit la un nou articol.

Asa cum stiti, EuroCars este o platforma online, care ofera furnizorilor de inchirieri de masini din Romania, posibilitatea de a-si promova ofertele .

EuroCars nu este firma de inchirieri.

EuroCars este platforma pe care firmele de "rent a car" isi pot publica toate ofertele lor. EuroCars nu afiseaza disponibilitatile, ci toata gama/flota din cadrul unei companii. Pentru disponibilitate, se va face o cerere online catre furnizorul respectiv, iar acesta o va confirma si astfel veti avea o rezervare confirmata, ori anuleaza din lipsa de disponibilitate pentru perioada solicitata, ori trimite alternative.

Care sunt pasii si cum rezervati o masina pe platforma EuroCars:

1. Orice solicitare pe platforma EuroCars necesita crearea unui cont.

Contul este gratuit si va ajuta sa comunicati direct cu furnizorul, sa verificati statusul rezervarii dvs, sa faceti modificari ulterioare, etc.

2. Selectati orasul sau aeroportul, dupa caz, indroducand orele de preluare/ predare. Tineti cont de faptul ca o zi de inchiriere are 24 de ore si se va calcula pornind de la ora de preluare. Exista o marja de 2-3ore intre ora de preluare si cea de predare, pentru a nu fi taxati o zi de inchiriere .

Exemplu: Daca preluati masina la orele 13.00, ora de predare ar trebui sa fie pana in max 16.00, ca sa nu fiti taxati inca o zi in plus.

3. Cautati masina potrivita pentru nevoile dvs si alegeti furnizorul de la care sa o inchiriati. Acelasi model de masina poate fi afisat la mai multi furnizori si costurile sa difere. Alegeti ceea ce corespunde cerintelor dvs.

4. Puteti opta pentru depozit zero sau minim, in functie de tipul de masina, puteti opta pentru una din cele 3 variante de asigurari disponibile la majoritatea furnizorilor, pentru o mai mare siguranta si evitarea depozitului. De asemenea, puteti alege din optionale, respectiv scaun copil, lanturi de iarna, sofer aditional,(unii nu au inclus in pret soferul aditional), contra cost.

5. Pentru validarea unei rezervari este necesar sa completati datele soferului. Va rugam sa fiti atenti la completarea adresei de email si numarului de telefon. (completati corect atat adresa de email cat si numarul de contact cu prefix , va rugam).

De multe ori se greseste la acest pas, iar clientul nu poate fi informat asupra statusului rezervarii si nici furnizorul nu poate lua legatura cu acesta.

Aici, la ultimul pas si cel mai important, va rugam sa verificati atat datele dvs completate, cat si informatiile privind inchirierea: cat este depozitul, cat este costul total al inchirierii, este cu dislocare sau nu, este cu taxe in plus,( daca se va prelua/preda noaptea sau in afara orele de birou/Sarbatorile legale),etc...

Un subpunct de mentionat este posesia unui card bancar care sa contina suma ceruta pentru plata depozitului! Acesta trebuie sa apartina soferului sau soferului aditional, prezenta ambilor fiind necesara la semnarea contractului cand se va prelua masina.

Si asta-i tot!

Acum veti astepta confirmarea din partea furnizorului pe care l-ati ales dvs, care va veni pe emailul cu care v-ati inregistrat.

Va multumim ca ati facut rezervare la EuroCars!

Drum bun si drive safe with [email protected]