Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania
Cars with Driver Bus & Tours Airport Shuttles

Inchirieri auto in starea de alerta

Posted on May 31, 2020

Salutare si bine v-am regasit la un nou post.

Se pare ca, vom discuta iar despre aceasta situatie in care, inca ne aflam, dar nu mai este starea de urgenta, avem stare de alerta.

Iata ca, am trecut si peste acest mare hop al omenirii, cumva...si incercam fiecare, sa ne revenim, sa ne reluam activitatile, dar intr-un cu totul nou contex si intr-un nou"normal", care pentru fiecare din noi inseamna altceva.

Si in aceasta bransa, a inchirierilor auto, se incearca revenirea la un nou normal si incercam sa oferim clientilor oferte cat mai variate si preturi decente pentru aceasta perioada.

Multi dintre furnizorii nostri de "rent a car", au plasat deja pe site foarte multe promotii si oferte si speram sa venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai bune variante.

Nu stim cum va evolua situatia, starea, nimeni nu cred ca are un raspuns concret, dar daca avem grija sa ne protejam pe noi si pe ceilalti din jurul nostru, e foarte posibil sa inregistram o imbunatatire si un pozitivism pentru viitor.

Furnizorii nostri iau in serios fiecare inchiriere si ofera clientilor cele mai bune conditii de igiena si sanatate conform regulilor de igienizare.

Noi va sprijinim si va incurajam sa folositi cu incredere serviciile noastre de "rent a car" si sa va petreceti linistiti un weekend, un concediu relexant, o vacanta sau pur si simplu, o delectare bine meritata, in minunata noastra tara.

Noi va dorim toate cele bune si nu uitati sa aveti grija de voi! #staysafe

#impreunavomreusi

#totulvafibine

Drive safe! @eurocars.ro