Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Calator in tara mea

Posted on June 28, 2020

Salutare dragilor,

Pentru ca restrictiile s-au mai relaxat si avem totusi voie, in anumite conditii, sa iesim si sa petrecem timp de calitate alaturi de cei dragi, va propunem 3 locatii in Romania, care va vor incanta ochii si sufletul.

Urcati-va in masina inchiriata de la noi si urmati drumul catre Sibiu, (daca veniti dinspre Bucuresti), si mai exact, Porumbacu de Sus, 40km fata de Sibiu si 280km fata de Bucuresti, un sat sibian de poveste cu vedere catre muntii Fagaras.

Aici va puteti caza la Pensiunea Dealul Verde, o pensiune desprinsa dintr-o poveste demna de "Stapanul Inelelor", cu bordeie sapate in deal, gradina si restaurant. Un deliciu daca iti doresti ceva super relaxant si departe de zgomotul oraselor aglomerate.

Pentru cea de-a doua varianta, optam pentru Raven's Nest din comuna Salciua de Jos, jud Alba, in inima Transilvaniei.

Recunosc, am vazut aceasta proprietate, Raven's Nest, intr-un vlog de calatorii al unui cuplu din Australia si nu mi venea sa cred ca avem asa ceva in Romania. Ce peisaje, ce loc, ce casute de cazare, traditionale si vechi de 100de ani,( special aduse si concepute ca un ansamblu deosebit de cazare, intr-un loc ireal de frumos), cu un design modern si adaptat vietii de tara/de munte. Este un loc retras, izolat, dar spectaculos.

Are restaurant, un deck cu cateva sezlonguri pentru a te bucura de o priveliste nemaipomenit de frumoasa.

A3a varianta ar fi Rimetea, tot in jud Alba, un sat secuiesc restaurat, la poalele Apusenilor, in Depresiunea Trascaului, la 24km de Aiud si 28km de Turda.

Un getaway ce-ti poate oferi exact ce ai nevoie: liniste, peisaje si vederi impresionante, drumetii, relaxare, intoarcere in timp si delectarea cu bucatele traditionale secuiesti, fac din aceasta destiantie una din cele mai cautate din ultima perioada.

Daca doresti o cazare cu o priveliste de vis dimineata la micul dejun, iti putem recomanda, Pensiunea Casa Kiraly.

Bineinteles, gasim mult mai multe variante de cazare si de locatii cu pesisaje ce-ti taie rasuflarea, aceasta ar fi doar propunerea noastra, pe baza unor preferinte proprii.

Noi va dorim relaxare placuta si drum bun in vacante!

Drive safe!

#staysafe

@eurocars.ro