Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Unde mergi vara asta? Part II

Posted on August 09, 2017

Sa continuam saga vacantelor, calatoriilor...Uff! Ce ne mai place plimbareala!

In acest post, o sa mentionez vacantele din Turcia. Am fost in Kemer, Alanya, Kusadasi, Istanbul, (desi Istanbul nu e pentru vacantele de vara, sau...?!)

Recunosc, sunt fan Turcia, sunt fan mancarea turceasca si Istanbulul mi se pare unul din orasele favorite.

Vacantele pe care le-am facut in Turcia, au fost toate "All Inclusive" si daca esti un picut mai lenes, asa ca mine, cand vine vorba de avut totul la botul calului, am si optat pentru aceasta varianta. :D E mai comod, de ce sa nu recunosc. Cu toate astea n-am ratat mancarea la terasele localnicilor, care s-a dovedit cea mai buna alegere in conditiile alea.

In prima vacanta, Kusadasi, mi a placut statiunea, mi-a placut plaja, gradina hotelului cu tot felul de accesorii: hamace, fotolii, masute, bar cu muzica si servire, si terenurile de sport,(am si jucat tenis de camp), dar...ce sa vezi, nu am fost incantata de mancare, am mancat ceva salate si supa de rosii, DAR, am si avut un ghinion fantastic, ca am racit crunt si nu-mi mai ardea de absolut nimic...Ca si prima impresie, prima vacanta de acest tip, n-a fost foarte reusita, dar am insistat!:)))

Caci la urmatoarele...doar cuvinte de lauda, ce sa mai!

Cel mai mult mi-a placut in Kemer. Hotelul foarte luxos, un peisaj incredibil, se imbina fantastic muntele cu marea si cerul de un senin ireal...plaja si sezlonguri deosebite, servire de 5* +, mancarea suuuper, statiunea foarte frumoasa si animata, cu mult amagazine, terase (wow, da' ce terase faine !!!). Am avut o cu totul alta impresie. Sincer, a fost cea mai frumoasa vacanta!

Si am mai fost in Okurcalar, Alanya, tot la un 5*Ultra All Inclusive superb! Un hotel extraordinar, ce baruri, ce seri deosebite iti creau...asa ca de vacanta. Atmosfera din hotel, designul, camerele, pontonul cu sezlonguri, mancarea din nou excelenta, serviciile mai un high level si lume buna! Va vine sa credeti? :)))

Seara se tinea cont de dress code si am vazut niste tinute foarte cool la doamne. Se lasa cu dare de parfumuri  seducatoare, rochii vaporoase, tocuri, trupuri bronzate de soarele mediteranean, dezgolite decent, se unduiau pe la barurile din interiorul sau exteriorul hotelului, caci, slava domnului, aveai de unde alege. Pentru urechi fine, in fiecare seara, te puteai delecta la un cokteil, ascultand acordurile unei pianine, alintata de un tip foarte talentat.

Mda...mi-a cam placut, ce sa zic!

Anytime Turcia!

Cam acestea au fost pentru ce-a de-a doua etapa a insiruirilor de experiente avute prin vacantele mele...vedem ce va mai urma.:D

Si pentru ca e vara, e cam mult soare, ce-i drept...dar sa ne bucuram ca e vara, totusi...propun o iesire intre gagici cu un accesoriu pe masura, la alegere, sa stiti...