Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

In vacanta cu "rent a car"

Posted on April 17, 2019

Salutare dragilor,

Ne reintalnim la un nou capitol din foiletonul "Rent a Car".

Astazi, despre zilele libere de Pasti si 1Mai, in cazul in care doriti sa plecati in vacanta cu o masina inchiriata.

Pe acest subiect am mai vorbit ce-i drept, prin Iulie, anul trecut, cand spuneam ca, e mult mai la indemana sa mergi cu masina inchirata in vacanta, si ma refeream la Romania.

Mentionam de altfel si varianta cu asigurarile Full, care mie mi se par mult mai ok decat cele cu depozitul cat casa, iar asta e punctul meu de vedere, nu trebuie sa fii de acord cu mine.

Ca un exemplu scurt: daca doresc sa inchiriez un Touareg, de ex, pentru 7 zile, depozitul ar fi 1500euro si fara nicio asigurare, decat cea de baza Casco-RCA, etc..dar daca o iau cu asigurare Full, ma va costa 30euro/zi si depozitul va fi doar 400euro.

Ideea e sa stai linistit, iar eu tin la linistea mea cand plec in vacanta cu o masina care nu e a mea.

Pe site-ul Eurocars, poti discuta direct cu furnizorul de unde doresti inchirierea si acesta iti poate da toate detaliile referitoare la asigurare, culoare, nr de km, etc. E simplu si functioneaza foarte bine.

Acum, ceea ce doream sa aduc in discutie, e calatoria in afara Romaniei, cu o masina de "rent a car".

In principiu, se poate, sunt destui furnizori pe site, din Bucuresti si din tara, care permit trecerea frontierei cu o masina inchiriata. Sunt anumite exceptii, legate de Rep Moldova, Ukraina sau Turcia, cand nu toti providerii isi dau acceptul. E bine sa va informati direct la furnizor daca accepta iesirea din tara si pentru ce tari exista aceasta permisie.

Acest proces presupune mai multe acte, imputerniciri, asigurari si implicit costuri extra, fiecare furnizor, ti le poate detalia.

E bine sa va asigurati si ca, acolo unde mergeti cu masina, aveti parcare platita/ pazita sau privata, minimalizand astfel orice posibil furt sau vandalism.

In rest, sa aveti parte de vreme buna, drum intins si Have fun!

Sarbatori cu pace si liniste si sa fiti sanatosi!

Drive safe!

@eurocars.ro

www.eurocars.ro