Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

"The Do’s & Don'ts" in inchirierile auto

Posted on November 26, 2014

Daca ati calatorit vreodata in interes de serviciu sau personal intr-o alta tara sau oras, cu siguranta au fost multi dintre Dvs. care au fost nevoiti sa inchirieze o masina pentru a se putea deplasa. de fapt, un studiu recent arata ca mai mult de jumatate din persoanele care calatoresc in interes de serviciu in afara tarii de resedinta, apeleaza si la companiile de inchirieri auto.

Desi calatoria de afaceri in sine poate fi strsanta, inchirierea unei masini nu trebuie sa devina un stres in plus pentru Dvs. De aceea dorim sa venim in ajutorul Dvs cu o lista de lucruri de care sa tineti cont, "The Do’s & Don'ts" in inchirierile auto.

1. Folositi si companiile mai mici, mai putin cunoscute. Desi in majoritatea tarilor, monopolul este detinut de companiile mari de inchirieri auto, incepand cu anul 2010 clientii auinceput sa se orienteze si spre companiile mai mici de rent a car.

2. Selectati cu grija masina sau clasa de autoturism, deoarece unele companii cofirma o clasa, nu un anumit autoturism, astfel incat sa va asigurati ca va corespunde nevoilor Dvs. Ce rost are sa inchiriati un SUV de exemplu, cu un consum mare de carburant, cand un autoturism cu un consum mai mic, va poate duce din puncul A in punctul B la fel de bine? Astfel economisiti si bani.

3. Nu astepta pana in ultimul moment sa-ti faci o rezervare pentru un autoturism, e posibil sa ramai fara masina!

4.Nu trece cu vederea termenii si conditiile de inchiriere, la fel si detaliile despre asigurari.

5. Nu uita sa verifici cu atentia masina la preluare; desi poate esti in mare graba, trebuie sa ajungi la vreo intalnire de afaceri importanta, aloca cel putin 5 minute din timpul tau pentru a verifica impreuna cu agentul de rent a car, autoturismul.

Si poate unul din cele mai importante sfaturi pe ca vi le putem da: reconfirmati cu firma de inchirieri auto rezervarea pe care ati facut-o cu ceva timp in urma, cat si datele Dvs., datele rezervarii. Nu strica sa verifici unele aspecte, astfel incat sa te asiguri ca totul va decurge bine si te vei putea bucura, de ce nu, de calatorie!