Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Cum poti inchiria o masina cu Eurocars

Posted on June 18, 2013

EuroCars.ro va sta la dispozitie cu o varietate de servicii de inchirieri auto in functie de nevoile fiecarui client; site-ul Eurocars.ro este un site destinat clientiilor care doresc inchirierea unei masini si sunt in cautare de oferte care sa ii avantajeze. Cu un meniu pe intelesul tuturor, tradus in 6 limbi de circulatie internationala, astfel  incat orice cetatean care are chiar si putine cunostiine de limba, sa poata "intelege" pasii care trebuie parcursi pentru a finaliza cererea lui.

Din dorinta ca închirierea unei masini cu EuroCars sa fie cat mai simpla, de a economisi timp, oricine are o adresa de e-mail poate face o rezervare pe site, urmand cativa   pasi simpli.

Pasul 1: Alegeti locatia de închiriere de masini

Acesta este un pas foarte important  daca doriti sa inchiriati o masina.

Ofertele noastre auto sunt diferite pentru fiecare locatie de închiriere. Pentru a afla ce masini disponibile in flota si ofertele speciale, trebuie mai întâi si selectati orasul în care vreti sa inchiriati masina. Din  prima pagina a  EuroCars Rent A Car   puteti alege fie orasul de închiriere  sau puteti opta pentru motorul de cautare din a doua pagina- Masini si Preturi- pentru a vedea intreaga flota

Pasul 2: Selectati perioada de inchiriere

În scopul de a obtine oferte de pret corecte si a vedea  masinile disponibile in flota dintr-un anumit oras, trebuie sa selectati datele de închiriere: preluare si retur. Pretul de inchiriere  al unei masini  depinde de numarul total de zile de închiriere. Aveti posibilitatea sa completati ambele datele in formularul de cautare de pe site-ul nostru si apasati pe butonul de cautare. IMPORTANT: Pe site se prezinta doar disponibilitatea masinilor pentru o locatie anume, si NU disponibilitatea lor pentru o perioada de timp. Aceasta se afla doar daca trimitti o cerere online!

Pasul 3: Alege-ti masina dorita

Dupa ce ati selectat locatia de închiriere si  perioada de inchiriere dorita,  vi se prezinta  lista masinilor disponibile in flota si pretul aferent, in functie de informatiile date de Dvs ( data, locatie, ora de preluare sau retur). Alege masina potrivita  nevoilor dumneavoastra si faceti clic pe butonul -

- pentru a afla  informatii suplimentare si a vedea detaliile masinii selectate. Daca nu sunteti confortabil cu alegerea dumneavoastra sau daca doriti  sa vedeti detaliile unei masini diferite, aveti posibilitatea sa faceti clic pe butonul Înapoi al browserului.

Pasul 4: Rezerva masina dorita

Dupa ce ati selectat masina dorita de inchiriat puteti si faceti clic pe butonul

  si completati formularul de rezervare. Aici puteti selecta optiuni suplimentare de închiriere si precizeaza informatii aditionale. Completati datele dumneavoastra personale din partea de jos si faceti clic pe a face o rezervare.

Dupa ce ati parcurs aceti pasi si ati trimis cererea de rezervare, un agent va va contacta printr-un  e-mail, iar odata confirmata rezervarea, nu va ramane decat sa va prezentati pentru preluarea masinii.

Speram ca aceste informatii va ajuta sa inchiriati o masina cu EuroCars.

Categories: Car Rental, Tourist Attractions, Travel Tips, Inchirieri Masini - Rent A Car, informatii utile, Timp liber
Tags: blog, rent a car, travel, Brasov, inchirieri masini brasov, rent a car brasov, booking, Travel Tips, EuroCars Roumanie, location de voitures Roumanie, location voiture roumanie, travel guide romania, auto de inchiriat, inchiriere masini, inchirieri auto, inchirieri de masini, inchirieri masini, masina de inchiriat, masini de inchiriat, preturi inchirieri masini, servicii inchirieri masini, inchirieri masini arad, inchirieri masini bacau, inchirieri masini baneasa, inchirieri masini bucuresti, inchirieri masini cluj, inchirieri masini constanta, inchirieri masini craiova, inchirieri masini focsani, inchirieri masini galati, inchirieri masini iasi, inchirieri masini oradea, inchirieri masini otopeni, inchirieri masini ploiesti, inchirieri masini sibiu, inchirieri masini sighisoara, inchirieri masini suceava, inchirieri masini targu mures, inchirieri masini timisoara, informatii utile, rent a car bucuresti, vacanta romania, inchirieri masini decapotabile, rent a car bacau, SUV rental Romania, rent a car bucharest, Tourism Bucharest, rent a car baneasa, rent a car otopeni, rent a car ploiesti, inchirieri masini piatra neamt, rent a peugeot, rent citroen c1 romania, rent peugeot 107, rent toyota romania, microbuze, inchirieri auto brasov, inchirieri microbuze, rent a car sibiu, rent a car sibiu airport, inchirieri auto sibiu, obiective turistice Romania, Timp liber, inchireri auto sighisoara, rent a car sighisoara, inchirieri de masini Brasov, inchirieri de microbuze Bucuresti, rent a minibus Bucharest, car rental Brasov, inchirierea masini in afara tarii, servici rent a car, rent a car iasi, rent a car iasi airport, rent a car piatra neamt, car rental Eurocars, rent a minibus, conditii inchirieri masini, taxe aditionale inchirieri masini, Taxe aditionale rent a car, inchirieri auto cluj, oferte last minute, rent a car cluj, rent a car romania, eurocars Brasov, autoturism, low-cost, best deal, cost of transport, services, servicii de inchirieri, holiday in Romania, calatorii prin tara, inchirierea masinilor, firmele de rent, asigurari, conditiile de inchiriere, rezervare autoturism, exchange rate, research, Bucuresti, inchirieri auto Bucuresti, car rental Bucharest, rental cars, bucharest rent a car, car rental services, cars, eurocars romania, additional car rental fees, car rental, evenimente, instant booking, rent Q5, rental cars in bucharest, rent, rent a car in romania, Car rental conditions