Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Transilvania International Film Festival

Posted on May 23, 2014

Dupa cum bine stim, urmeaza perioada in care in marile orase ale Ardealului o sa aiba loc vestitul festival de film, Transilvania International Film Festival. In Cluj festivalul debuteaza anul acesta in data de 30 mai, iar ultima zi de festival in data de 8 iunie. 2014. 

Despre festivalul din Cluj stim deja ca a debutat in anul 2002, iar de atunci ne incanta cu multe surpize an de an. 

 

Anul acest, in ziua deschiderii, putei viziona filmul Philomenia, regizat de Stephen Fears, din Marea Britanie. 

Cu aceasta ocazie puteti viziona filme coreene care vor fi prezentate cu sprijinul Ambasadei Republicii Coreea in Romania. In distributii ii gasiti pe John Hurt, Chris Evans, Tilda Swinton sau Ed Harris. 

 

Pentru vizionarea filmelor biletele vor fi puse spre vanzare din data de 23.05.2014 pe www.biletmaster.ros?i la casieriile TIFF, incepand de luni 26 mai 2014 la Cinema FLORIN PIERSIC, P-ta Mihai Viteazul, nr. 11, Cinema ARTA, str. Universitatii nr. 3, Cinema VICTORIA, B-dul Eroilor, nr. 51, Casa TIFF, str. Universitatii, nr. 6 (doar pentru invitati si persoanele acreditate), iar din 30 mai in Piata Unirii, programul casieriilor fiind urmatorul:

Luni 26 mai - Joi 29 mai: 11:00 - 18:00;

Vineri 30 mai - Duminic? 8 iunie: 09:00 - 23:00.

Desigur gasiti mai multe informatii pe site-ul lor oficial www.tiff.ro 

In schimb in Sibiu continua la sfarsitul lunii iunie, mai exact intre datele de 25-29 iunie. Mai multe informatii gasiti pe site-ul http://tiffsibiu.ro/

Mult asteptul festival de filme horror din Biertan, Judetul Sibiu are loc intre datele de 23-27 Iulie 2014 http://lunaplinafestival.ro/

 

Pentru cei care doresc sa ajunga in Cluj-Napoca din diferite localitati din tara,  puteti opta pentru inchirierea unei masini; puteti  face asta cu ajutorul celor de la Eurocars, care va vor consilia in obtinerea celor mai bune oferte pentru inchirierea autoturismelor astfel incat sa va bucurati pe deplin de mica incursiune, fara a depinde de orarul sau intarzierile trenurilor. Noile oferte de care puteti dispune, pentru fiecare oras in parte, sunt afisate pe site-ul oficial, sau puteti lua legatura cu noi telefonic. 

Categories: Car Rental, informatii utile, Uncategorized
Tags: Anvelope, franei de motor, portbagaj, zapada