Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania
Cars with Driver Bus & Tours Airport Shuttles

Start pentru Caravana Metropolis

Posted on June 05, 2014

Continuam cu lantul de evenimente din sfera filmelor. De data aceasta in majoritatea oraselor din tara soseste Caravana Metropolis. Ecranizarea filmelor se va face pe cel mai mare ecran gonflabil din Romania.

 

Evenimentele se vor desfasura incepand din 5 iunie 2014 pana in data de 14 septembire, 2014. Orasele in care ecranizarile vor avea loc sunt: Targu Mures, Brasov, Hunedoara, Iasi, Piatra-Neamt, Craiova, Sibiu, Timisoara, Constanta si Bucuresti, cu un inalt grad de calitate a imagnii si a sunetului.

 

 

Peste 15 filme vor fi ecranizate. Astfel incat sa se promoveze conceptul de cinematograf (chiar daca este in aer liber), deoarece aceste nu sunt frecventate la fel de mult cu erau in 1989 de exemplu.

Asociatia Culturala Metropolis, infiinatata de producatorul Daniel Mitulescu, are ca principal scop realizarea de evenimente non-profit de educare a publicului tanar, prin intermediul mai multor festivale precum Festivalul International de Film pentru Copii KINOdiseea, la care au participat la cele cinci editii de pana acum peste 40 000 de persoane si Festivalul international de muzica si cultura Balkanik, care a avut un public de peste 12 000 de persoane la cele trei editii.

Cinefilii vor avea parte de o selectie de 5 filme de succes, premiate la importante festivaluri internationale de film: Cannes, Berlin, laureate la Oscar, Globurile de Aur sau la premiile Academiei Europene de Film: La Grande Bellezza, The Grand Budapest Hotel si BORGMAN.Joi, 5 iunie, de la 21:30, va fi proiectata, in premiera nationala, animatia franceza de lungmetraj “Tante Hilda!”, o fabula cu morala ecologica, desenata exclusiv de mana, distinsa cu Premiului Publicului la European Film Awards si aflata în competitie in sectiunea Generation Kplus la Berlinale 2014.

Beneficiul Dvs este faptul ca noi EUROCARS avem in fiecare din aceste orase birouri, astfel incat putem veni in intampinarea Dvs cu oferte de rent-a car care sa va usureze  deplasarea atat in oras cat si in afara lui.

Preturile noastre sunt avantajoase, fiind potrivite pentru fiecare solicitant. Calitatea superioara a serviciilor noastre ne recomanda!

Categories: Tourist Attractions, Travel Tips
Tags: rent a car, travel, Brasov, inchirieri masini brasov, rent a car brasov, vacation