Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania
Cars with Driver Bus & Tours Airport Shuttles

Siguranta inchirierii masinii pe timpul pandemiei de Covid 19

Posted on October 31, 2020

Salutare dragilor si bine v-am regasit la un nou post.

De aceea data, voi enunta cateva aspecte elementare, de luat in calcul, atunci cand va ganditi sa inchiriati o masina.

Simitim cu totii inca de cateva luni bune, presiunea si stresul adus de acest virus care ne-a limitat si trunchiat functionarea normala a randuielii de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

Cu toate acestea, avem o noua normalitate si fie ca ne place sau nu, va trebui sa ne invatam si sa traim cu ea in situatii de alerta/urgenta, situatii impuse si care trebuie respectate.

Chiar si asa, oamenii incearca sa-si creeze un program normal si sa evadeze din orasele care suporta greu aceasta invazie a virusului.

Alternativa sunt cateva zile in mediul rural, de obicei si inchirirea unei masini e printre primele alegeri la varianta de transport. Multi aleg in aceasta perioada, inchirirea unei masini, nu doar pentru comfort si liberattea de miscare, ci si pentru siguranta care ne-o poate da, in conditii de Covid, evitand astfel, mijloacele de transport in comun.

Agentiile de rent a car sunt prompte si din acest punct punct de vedere, incearca sa vina in ajutorul romanilor cu oferte atractive la diverse categorii de masini, tindand cont de alegerile clientilor si perioada de inchiriere.

Fiecare companiei inchirieri masini si-a luat masurile necesare pentru siguranta clientilor si angajatilor conform legilor in vigoare.

Unele agentii au eliminat contactul agentului de inchiriere cu clientul propriu zis si au introdus serviciul de self rental, altele, respecta regulile de inchiriere face to face, folosind masca de protectie si manusi la semnarea contractului.

Masinile sunt dezinfectate dupa fiecare client si va recomandam si voua, dragi clienti, sa utilizati dezinfectant ori de cate ori va urcati la volan, pentru o mai mare siguranta.

Incercam cu totii sa parcurgem aceasta perioada , mai putin comfortabila, in conditiile impuse si astfel sa ne protejam pe noi si pe ceilalti. Trebuie sa fi responsabili atat fata de noi si de cei dragi, cat si de restul populatiei si sa nu uitam de munca istovitoare si epuizanta a tuturor cadrelor medicale din intreaga lume. Respect pentru acestia si pentru munca depusa, salvand vieti.

Aveti grija de voi si de familiile voastre!

Drive safe si incercati sa va bucurati de tot ce va inconjoara! Fiti recunoscatori!

@eurocars.ro

Categories: Tourist Attractions, Travel Tips, Inchirieri Masini - Rent A Car, Atractii Turistice, informatii utile, Timp liber, Holidays, rent a car brasov
Tags: blog, EuroCars, rent a car, Brasov, inchirieri masini brasov, rent a car brasov, booking, EuroCars Roumanie, location de voiture bucarest, location de voiture cluj, location de voitures Roumanie, location voiture roumanie, location voitures brasov, Romania, auto de inchiriat, inchiriere masini, inchirieri auto, inchirieri masini, masina de inchiriat, masini de inchiriat, preturi inchirieri masini, servicii inchirieri masini, concediu, inchirieri masini bucuresti, inchirieri masini cluj, inchirieri masini ploiesti, inchirieri masini sibiu, inchirieri masini sighisoara, inchirieri masini suceava, informatii utile, rent a car bucuresti, rent a car bucharest, Predeal, rent a car otopeni, rent a car ploiesti, inchirieri masini piatra neamt, microbuze, inchirieri auto brasov, inchirieri microbuze, orasul Brasov, microbus, obiective turistice Romania, festivalul medieval, inchireri auto sighisoara, inchirieri de masini Brasov, inchirieri de microbuze Bucuresti, rent a minibus Bucharest, car rental Brasov, city Brasov, free time, inchirierea masini in afara tarii, servici rent a car, rent a car iasi, rent a car iasi airport, rent a car piatra neamt, across border rentals, car rental Eurocars, discounts rent a car, rent a minibus, conditii inchirieri masini, taxe aditionale inchirieri masini, Taxe aditionale rent a car, cazare brasov, inchirieri auto cluj, oferte last minute, rent a car cluj, rent a car romania, last minute offers, autoturism, calatorie, low-cost, preturi, best deal, cost of transport, services, locatie de închiriere, masina, servicii de inchirieri, masini, holiday in Romania, calatorii prin tara, distractie cu prietenii, inchirierea masinilor, oferta speciala, Driving from Bucharest, asigurari, conditiile de inchiriere, rezervare autoturism, Bucuresti, capitala, ospitalitatea, cazare bucuresti, inchirieri auto Bucuresti, car rental Bucharest, holiday, rental cars, all inclusive, BMW cabrio, bucharest rent a car, cars, holidays, eurocars romania, additional car rental fees, Audi, car rental, inchiriere masini bucuresti, instant booking, anotimp, happy time, rental cars in bucharest, oferte, rent, rent a car in romania, Car rental conditions, otopeni airport rent cars