Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania
Cars with Driver Bus & Tours Airport Shuttles

Servicii private in inchirieri auto

Posted on May 17, 2022

Salutare si bine v-am regasit la un nou topic.

Cand ne gandim la servicii private, indiferent de natura lor, ne gandim la calitate, confort, responsabilizare si bun simt. Cu alte cuvinte, respect pentru client si prioritizarea calitatii serviciilor oferite.

Asa putem vorbi si despre serviciile private in "rent a car", respectiv, acele servicii de inchirieri cu sofer sau masina cu sofer la discretia dvs.

Suna elegant, suna high class si chiar este, dar si dvs puteti beneficia de un astfel de serviciu, pentru ca tarifele sunt acceptabile.

Va dau un exemplu, Brasov-Sibiu, masina premium cu sofer, 300lei, avand in vedere ca un bilet de tren CFR la clasa 1 costa 64 de lei si esti intr-un vagon cu mai multe persoane, care pot fi galagioase si tu doresti sa-ti revizuiesti un ultim email sau proiect si doresti liniste, sau poti avea un calator foarte agasant si te tot intreaba lucruri sau poti avea parte de conversatii pe care nu le doresti, care mai care mai perturbante...A! si unde mai pui ca in acesta perioada, trenul face 3ore si jumatate.

Aceste servicii se pot contracta pentru mai multe tipuri de segmente: individuale, de grup, familie, nunta, diverse evenimente, tururi, toate avand oferta finala in functie de traseu, numar de persoane, itinerariu, etc.

Firmele cu care colaboram si care ofera astfel de servicii au soferi bine instruiti si o eticheta profesionala ireprosabila.

E un serviciu foarte rapid, practic, in conditii excelente. Soferul poate opri ori de cate ori simtiti nevoia, pentru o cafea la un popas, ori pentru destindere si poate fi un companion foarte bun, daca asta va doriti...daca nu, va pastra linistea si va incerca sa nu va perturbe gandurile, jobul lui fiind acela de a va duce la destinatia solicitata in conditii de siguranta si cat se poate de rapid.

Pot sa va spun din experinta proprie, ca am folosit astfel de servicii, fie pentru un transfer privat catre aeroport sau pentru un transfer interurban si a functionat absolut perfect.

Mi-a placut atitudinea, confortul, seriozitatea si mai ales ca mi-am putut alege orele dupa bunul plac si nevoie.

Va multumesc si pana data viitoare...Drive safe!

@eurocars.ro

Categories: Tourist Attractions, Travel Tips
Tags: travel, Travel Tips, Romania, Tourism Information, Tourism Romania, travel guide romania, informatii utile, vacanta romania