Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Rent A Car cu asigurare sau fara

Posted on March 29, 2019

Salutare dragilor,

Ne reintalnim la un nou articol, marca EuroCars.

De aceasta data vom discuta putin despre ce inseamna a-ti inchiria o masina si asigurarile/zi care vin odata cu aceasta sau nu.

Ce implica si ce riscuri sunt.

Asa cum stiti, companiile de inchirieri, iti ofera masina la un anumit tarif/zi, in functie de zilele de inchiriere si de perioada, de ex: Sarbatorile de iarna, Pascale, sezonul de vara, cand preturile sunt mult mai mari, fata de perioada 10Ianuarie-30Martie, sa zicem. La acest tarif se pot adauga serviciile optionale, cum ar fi un scaun de copil, lanturile de zapada, GPS,etc care se platesc separat si serviciile de pick up/drop off aeroport care difera in functie de companie, ora, oras, etc.

Fiecare masina are un anumit depozit care variaza in functie de companie, de model/marca, an, etc si mai sunt asigurarile/zi care pot reduce valoarea acestui depozit fie la jumatate, fie zero.

Ce inseamna asta mai exact?

Daca ar fi dupa mine si ar trebui sa inchiriez o masina, as prefera sa achit asigurarea/zi cu depozit zero si as sta fara nicio grija. De ce? In primul rand, masina nu e a mea, in caz de accident de orice natura, as fi acoperita din toate punctele de vedere si daca masina ar fi facuta praf, eu nu trebuie sa platesc nimic. Sunte situatii, de ex, cand mergi linistit pe drum, iti vezi de alte tale si iti sare o pietricica in parbriz si-l crapa. Cine credeti ca-l plateste, daca nu ai asigurarea/zi ? Si alte asemenea…

Si da, mai exista si cazuri fericite, cand iei masina cu depozitul intreg aferent ei, iti faci treaba si returnezi masina in aceleasi conditii si-ti iei cu brio depozitul inapoi fara probleme.

Dar daca ai o nefericita situatie ca cea de mai sus? Nu-ti mai iei depozitul.

Pe cand, cu asigurarea/zi si depozit zero, te scuteste de orice neplaceri, de orice situatii neplacute care evident, pot aparea sau nu.

Si daca tot esti in vacanta, n-ai vrea sa stai relaxat si sa nu-ti preocupi capul si cu astfel de probleme?

Hai sa ai zile senine si pline de intamplari fericite!

Drive safe!

@eurocars.ro

Categories: Current Automotive News, Travel Tips
Tags: EuroCars, travel, vacation, Travel Tips, travel guide romania, concediu, informatii utile, vacanta romania, romanian winter