Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Noul Mini Cooper Countryman

Posted on October 08, 2014

Suntem bucurosi sa va prezentam noul autoturism disponibil in flota spre inchiriere: Mini Cooper Countryman.

Atat cu aspectul foarte placut, confortabil, cat si datorita specificatiilor technice aceasta masina castiga teren in fata altor autoturisme pe care le oferim spre inchiriere clientiilor nostri.

"Mini Cooper Countryman 1.6 TDI de 110 C.P, verde cu pavilion alb" - acestea sunt pe scurt detaliile pe care  clientii nostri doresc sa le afle inainte de a inchiria masina.

 

"Individualitate pe patru roti" acesta este sloganul care insoteste descrierea acestui autoturism in pagina de prezentarepe site-ul oficial.

Noi am adauga si "Originalitate pe patru roti". Aspectul placut la exterior este de asemenea confirmat si pentru interior.

In Romania aceasta marca de autoturisme incepe sa fie din ce in ce mai raspandita, fiind preferata in special genului feminin datorita elegantei, simplitati dar si eficacitatii.

Consideram ca acest autoturism va fi unul dintre cele mai apreciate autoturisme si in randul clientilor nostri.

Excursie de weekend sau o calatorie scurta? MINI Countryman este flexibil: este bun la toate si are cinci locuri individuale ce asigura confort la calatoriile lungi. Iar spatiul de depozitare poate fi destul de incapator: datele oficiale indicand un minim  de 350 / 450 de litri.

Linia abrupta a grilajului si linia puternica a umerilor sunt accentuate de farurile unice. Particularitatile se remarca si in partea laterala, prin cele patru portiere si hublouri laterale cu design dinamic. In spate, privirea va este atrasa de haionul mare, cu logo-ul MINI ce are si rolul butonului de deschidere a portbagajului.

MINI-ul este un bodyguard: diversi senzori recunosc pericolele inainte ca acestea sa se produca si astfel se poate reactiona in timp util. In situatii dificile, sunteti sprijinit de suspensia si sistemele de franare inteligente.

"Ecartament lat, ampatament lung, console scurte, centru de greutate coborat si „câte o roata in fiecare colt” – cu alte cuvinte, un atlet innascut."

Am reusit sa va convingem ca intradevar marca aceasta iti merita prestigiul? Daca nu, va invitam sa-l inchiriati pentru a "vedea" exact despre ce vorbim!

 

Categories: Inchirieri Masini - Rent A Car, Atractii Turistice, informatii utile, Timp liber, orase cetate, rent a car brasov
Tags: inchirieri masini brasov, rent a car brasov, vacanta romania, inchirieri auto brasov, orasul Brasov, cetatea rasnov, hoteluri Brasov, pensiuni Brasov