Car Rental Romania and Bucharest with EuroCars
Easy to save money with EuroCars Rent A Car Romania

Coada la... vulcanizare

Posted on October 30, 2014

Daca saptamana trecuta prima zapada cazuta ne-a cam spetriat si repede am dat fuga la vulcanizare, se pare totusi ca timpul va mai fi cel putin o saptamana "bland" cu noi.

 

Este oficial insa: temperaturile incep sa scada tot mai mult, e timpul sa schimbam anvelopele de vara cu cele de iarna. Chiar daca noaptea termometrul inca arata in unele zone ale tarii 3-4 grade Celsius, iar ziua, cam pe tot teritoriul tarii noastre, temperatura medie anuntata de meteorologi este de 10 grade, este bine sa trecem la anvelopele de iarna din timp, nu cumva vremea rea sa ne prinda nepregatiti.

Potrivit legislatiei in vigoare, anvelopele devin obligatorii in conditii meteo specifice. Mai exact, drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei.

Marii producatori de anvelope isi sfatuiesc clientii sa schimbe anvelopele de vara cu cele de iarna atunci cand temperatura mediului este mai mica de 7 grade Celsius. Si cum noaptea in unele zone din tara temperaturile scad cu mult sub pragul inghetului, nu strica sa fim precauti- anumite portiuni din drum pot fi acoperite cu polei sau gheata.

 

 

Coada la... vulcanizare

 

Asa cum era de asteptat, o vizita la vulcanizare este absolut necesara. Daca avem anvelope de vara, le schimbam cu cele de iarna. Iar daca avem anvelope mixtenu strica sa verificam jantele sau eventualele galme aparute dupa o lunga utilizare.

Bun. Am schimbat anvelopele de vara cu cele de iarna, am verificat anvelopele mixte, desi cel mai bine ar fi sa fie inlocuite cu unele de iarna, insa sa nu uitam: Asigura-te ca anvelopele tale sunt echilibrate corect!  O anvelopa echilibrata corect iti va conferi un mers confortabil si sigur.

Categories: Car Rental, Tourist Attractions, Travel Tips, Accommodation Resources, Holidays
Tags: EuroCars, rent a car, travel, rent a car brasov, vacation, Travel Tips, Tourism Information, accommodation brasov, airport transfer bucharest baneasa, airport transfer bucharest otopeni, airport transfer sibiu, hotels brasov, microbus, pension brasov