EuroCars Autovermietung Rumänien, Mietwagen in Bukarest
Expedicar Autovermietung: Lesen Sie über ihre Erfahrungen
Warum Eurocars?
Reduzieren Sie den Überschuss auf Null, Pflege kostenlos wir bieten das an niedrigster Überschuß , Null-Überschuss mit vollem Schutz
Niedrigste Versicherung, Geld sparen Direktversicherung vom Anbieter kein Extra Schutz am Schreibtisch
15 Jahre Erfahrung ausdrücken Befriedigung für gut geführte Dienste
Eurocars
Bewertung
1. Sauberkeit - ist ein wesentlicher Aspekt für den Komfort und die Zufriedenheit der Kunden und spiegelt die Sorgfalt und Aufmerksamkeit wider, die das Vermietungsunternehmen bietet.
2. Komfort - eines Mietwagens ist ein entscheidender Aspekt für das Kundenerlebnis und beeinflusst das Vergnügen und die Zufriedenheit während der Reise.
3. Abholung/Rückgabe - sind die Anfangs- und Endstadien des Mietwagenerlebnisses und haben einen erheblichen Einfluss auf die Schaffung eines angenehmen und problemlosen Erlebnisses.
4. Qualität/Preis Verhältnis - ist einer der Schlüsselfaktoren und beinhaltet eine sorgfältige Analyse der Fahrzeugmerkmale im Verhältnis zu den Kosten des Mietdienstes.

Expedicar Recenzii

Sauberkeit
9.86
Komfort
9.87
Abholung/Abgabe
9.87
Preiswertigkeit
9.82

Kundenbewertung

Bewertung 10.0/10
Norbert Daniel C.
gemietet in 06.07.2024
Masina in stare foarte buna, curata. Angajatul mi-a raspuns la toate intrebarile sina fost flexibil la predarea masinii. 10/10
Bewertung 10.0/10
Diana T.
gemietet in 03.07.2024
Absolutely delighted with the service! Great team, amazing customer service and the car was lovely. Thank you all! I will come back to you next year! Keep up the high level of service was really appreciated!
Bewertung 10.0/10
Dan F.
gemietet in 02.07.2024
Totul a decurs conform așteptărilor.
Bewertung 10.0/10
Lazar L.
gemietet in 09.06.2024
Totul a fost simplu ! Este pentru prima dată când închiriez o mașină și mă așteptam să fie mai complicat.recomand firma cu mare drag. Cu sigura voi reveni de câte ori voi avea nevoie!👏 totul la superlativ. Băieți cu care am avut plăcerea să mă întâlnesc au fost super drăguți și atenți, totul a fost clar și fără ascunzișuri. 👏👏👏
Bewertung 1.0/10
Vaduva C.
gemietet in 30.05.2024
FUGIȚI DE ACEȘTI ESCROCII !!! Pun o stea pentru ca nu mă lasă să pun 0. Atenție la acești escroci ca altfel nu pot fii numiți, am făcut o rezervare pentru Skoda Octavia berlină Cu primire și predare în aeroportul Otopeni, mi s-a confirmat totul ca mașina este disponibilă și ca este ok, totul bine și frumos până în ziua ce trebuia să ridic mașina, în dimineața zilei de rezervare am fost contactat telefonic de către un domnu presupun cine trebuia să mă aștepte la aeroport și mi s-a spus ca să trec eu personal să ridic mașina, că nu se făcea în timp în a ajunge la ora aterizării mele, am fost înțelegător și cu bănuții mei am fost la locația Expedicar pentru ridicarea mașini, am optat pentru rezervarea full kasko ceea ce înseamnă 20€ în plus pentru fiecare zi închiriată, la rezervare am pus și șofer adițional, la predare însă am avut parte de o surpriză neplăcută, predarea tot în punctul lor bineînțeles ca domnii nu se puteau deplasa să o ridice din aeroport. Deoarece mașina închiriată a fost condusă și de șoferul adițional dansul a fumat 2 țigări și a rămas câteva urme de scrum în partea stângă a scaunului, și domni de acolo au insistat foarte mult să achit amenda de 1010 lei pentru fumatul în interiorul mașini, am refuzat evident să achit această sumă deoarece un detailing costă 500 lei s-a fim serioși, bani nu ploua din cer, sincer când am predat mașina nici nu mi-am dat seama eu fiind nefumător ca în mașină ar fii fumat cineva, infine, domnii de acolo au insistat foarte mult sa achit suma de 1010 lei pentru aceasta mizerie făcut de 2 țigări, am propus să îmi dea timp 2 ore ca voi curăța eu personal mașina și o voi ozonifica dar am fost refuzat pentru ca totul se rezuma la faptul ca eu trebuia sa le las lor 1010lei pentru o curățare de 50 lei, acum având full kasko pe mașină la acești escroci nu le ajunge suma achitata pentru toate neplăcerile ce mi-au fost făcute mie și tot ei vin cu amenințări juridice ca voi fii tras în judecată pentru aceasta ‘neatenție’ să nu mai zic și faptul ca mașina la primire nu era curățată în interior doar presurile erau șterse în rest era praf și mirosea a plastic de la bordul mașini. Voi proceda acum și cu o reclamație către ANPC pentru toate neregulile din partea firmei Expedicar. Las aceasta recenzie ca și alte persoane ce închiriază mașini de la această firmă să se aștepte la tot ce e mai rău, mare mare atenție la acești escroci!
Bewertung 10.0/10
Bulmaga
gemietet in 22.05.2024
Foarte bun servicii
Bewertung 10.0/10
Adrian T.
gemietet in 20.05.2024
Firma serioasa si masina foarte buna.
Bewertung 10.0/10
Alrazem B.
gemietet in 15.05.2024
Totul a fost perfect
Bewertung 10.0/10
Bogdan I.
gemietet in 13.05.2024
Totul a fost perfect. Cu siguranță o sa mai apelez la voi
Bewertung 9.88/10
Barton S.
gemietet in 03.05.2024
Scaunele de copii nu au fost confortabile. In rest, masina a fost extraordinar de buna, cu siguranta o sa mai inchiriez de la dvs.