Inchirieri Auto, Rent A Car in Romania cu EuroCars
Oferte de inchirieri auto Bucuresti si rent a car cu EuroCars

Cele mai bune oferte inchirieri masini in tara cu EuroCars

Cu ofertele EuroCars Rent A Car de inchirieri auto in Bucuresti sau Romania cu usurinta te poti afla a volanul unei masini de inchiriat din flota noastra, astfel vei economisi bani si vei calatori in siguranta pe taramul lui Dracula. Apeleaza serviciul de inchirieri masini Bucuresti cu EuroCars!

DE CE SA INCHIRIEZI CU NOI

De ce ar trebui sa inchiriezi cu EuroCars? Mai jos aveti cateva motive
20 Ani De Experienta
“incepand din 2003-2004”

EuroCars implineste in curand 10 ani de activitate pe domeniul de rent-a-car in Romania.

Multumim pe aceasta cale echipei care a facut posibil acest lucru, partenerilor nostri care au evoluat odata cu EuroCars si clientilor care ne-au oferit increderea lor si satisfactia pentru realizarea buna a serviciilor.

Monitorizarea Calitatii Serviciilor
“peste 3000 de sondaje de opinie”

Serviciile de rent a car oferite de EuroCars sunt permanent monitorizate si optimizate cu ajutorul clientilor, care sunt cei mai in masura sa ne evalueze. Cele peste 3000 de chestionare si comentarii privind calitatea a serviciilor pe care le-am primit ne-au ajutat sa intelegem nevoilesi asteptarile clientilor nostri, acest proces continua in fiecare zi, la fiecare rezervare si astfel mentinem nivelul de calitate al serviciilor.

In anul 2012 am fondat Asociatia Romana de Rent a Car, avand ca scopuri principale stabilirea unor proceduri si standarde de inchiriere in cadrul membrilor participanti, care sa ofere clientilor siguranta in achizitionarea acestui produs.

Grija Pentru Clienti
“ne adaptam nevoilor clientilor”

La EuroCars am selectat o echipa orientata spre clienti. Notele bune si comentariile pozitive primite ne-au aratat ca am facut alegerea potrivita. Suntem mereu prezenti in toate fazele rezervarii, personalul nostru fiind pregatit sa respunda prompt, atat telefonic cat si pe e-mail, solicitarilor primite.

Aici veti gasi intotdeauna suport prompt pentru rezolvarea tuturor situatiilor care pot apare la efectuarea rezervarii, pe parcursul rezervarii sau dupa incheierea rezervarii.

Pret Corect Pentru Serviciul Primit
“condu in siguranta la cel mai bun pret”

In Romania sunt anumite conditii care influenteaza costurile de inchiriere printre care se regasesc: starea nu tocmai buna a drumurilor, legislatia care nu ajuta intotdeauna compania, conditiile si costurile cu asigurarile, perioadele de indisponibilizare a autoturismelor in service. Un alt factor care influenteaza pretul este caracterul sezonier al acestui serviciu.

Eurocars a incercat intotdeauna sa ofere un pret corect, care sa reflecte si calitatea serviciului. Autovehiculul pe care il inchiriati si pe care il folositi trebuie sa fie in stare tehnica foarte buna, este vorba despre siguranta si viata dumneavoastra, de aceea poate oferta noastra nu este cea mai mica de pe piata, dar va oferim siguranta unui autovehicul in stare buna si un serviciu de suport clienti care este mereu la dispozitia dumneavoastra.

Retea Nationala De Parteneri
“peste tot in Romania”

Compania Eurocars si-a inceput activitatea in anul 2004 prin oferirea de servicii de rent a car in orasele Bucuresti si Brasov. Ulterior reteaua noastra de parteneri s-a dezvoltat, acoperind in prezent majoritatea oraselor din Romania.

Intrucat acest serviciu presupune in cele mai multe cazuri deplasarea clientilor pe teritioriul Romaniei aceasta acoperire ofera posibilitatea de interventie rapida pentru rezolvarea oricarei probleme care poate apare pe traseu, inlocuirea unui vehicul care se defecteaza sau predarea unui vehicol in alta locatie decat cea de unde a fost preluat.