Inchirieri masini cu sofer in Romania

- Trebuie sa inchiriati o masina/microbuz cu sofer pe durata sederii/calatoriei dvs. in Romania sau sa inchiriati o limuzina pentru o intrunire de afaceri sau ocazii speciale? EuroCars Rent A Car ofera urmatoarele tipuri de transport: transferuri aeroport, inchirieri limuzine/transferuri cu limuzina si inchirieri/transferuri microbuze in diferitele locatii de inchiriere EuroCars de pe teritoriul Romaniei.
  

Serviciul de inchirieri masini cu sofer in Romania

Serviciu de transport sau transfer Bucuresti -Brasov
Daca doriti sa va deplasati in alt oras din Romania, puteti utiliza serviciul de transfer intre orase. Veti beneficia astfel de o calatorie comoda si ieftina.
»
 
Transport de grupuri de persoane cu microbuze si autocare pentru diverse excursii, evenimente speciale sau calatorii de afaceri.

» mai mult
Microbuze de inchiriat din Bucuresti in toata tara
 
 
 
Transfer ieftin de la/ spre Aeroportul Otopeni Bucuresti
Economisiti timp prin serviciul de transport la aeroport si de la aeroport catre orice destinatie din tara sau doar in orasul in care va planificati sederea.
 
Inchirieri de limuzine de lux pentru nunti. Diverse evenimente si aniversari, pentru intalniri de afaceri sau ocazii speciale.

» mai mult
Limuzine ieftine de inchiriat in Bucuresti cu EuroCars
 

Cele mai importante locatii de inchirieri masini din Romania

- Indiferent de locatia de unde ati dori sa sa faca preluarea, de la aeroport sau de la hotel, transferul dvs. cu EuroCars va fi unul placut si confortabil. Puteti solicita acest tip de servicii oriunde sunteti in Romania: Timisoara, Brasov, Iasi, Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Arad, Constanta sau Timisoara. Soferii nostri sunt buni cunoscatori ai limbii engleze si va vor asista pe durata transferului cu bagajele dvs. si cu informatii suplimentare referitoare la transfer.