Eurocars Autonoleggio Romania, servizi professionali di noleggi auto Bucarest
Migliori offerte di autonoleggio Romania con EuroCars

Alte servicii de "rent a car"

Posted on November 14, 2018

Salutare tuturor si bine v-am gasit la un nou post, de aceasta data, al lunii Noiembrie.

Iacata, veni si noiembrie..frumos de alftel, nu avem de ce ne plange.

In postul de azi, am sa va vobesc pe scurt, de un alt tip de rent a car: serviciul de inchiriere microbus cu sofer.

Da, exista si acest tip de serviciu, pe langa cel clasic de inchiriat masina si pe langa cel de tip transfer.

Este un tip de rent a car care te ajuta si te scuteste de nebunia transportului la o nunta sa zicem, sau botez, sau orice alt tip de eveniment si te poate salva, in cazul in care, doresti sa pleci cu familia/prietenii intr-o mica aventura prin tara, ca tot se apropie Sarbatorile de Iarna si doresti sa mini vacanta de Craciun sau Revelion in Maramures, Bucovina, Transilvania sau Moldova.

Iti poti organiza traseul, programul de vizitare, cazarea si noi te ajutam cu transportul in deplina siguranta, cu soferi profesionisti, amabili si serviabili.

Ce te costa? Pai, in primul rand, se va calcula nr de km pe care doresti sa-i parcurgi, in functie de itinerariul dat, cu opriri, cu numarul de zile/nopti, in functie de numarul de persoane se va aloca si microbusul sau autocarul potrivit. Tu vei plati cazarea si cele 3 mese ale soferului si tichetele de parcari.

Acest tip de serviciu este disponibil doar cu plecare si intoarcere in Bucuresti.

Se garanteaza cele mai bune conditii de transport, servicii si costuri pentru cele mai frumoase momente din viata ta.

Asadar, daca esti in cautarea unei solutii pentru a ti petrece Craciunul de poveste cu intreaga familie si n-ai gasit metoda de transport potrivita, te ajutam noi! ;)

Ne poti scrie pe [email protected]. Asteptam emailul tau cu informatiile necesare si imediat iti trimitem o oferta personalizata la cele mai avantajoase conditii.

 

Drive safe!

Categories: Car Rental, Tourist Attractions, Travel Tips
Tags: blog, rent a car, travel, Brasov, rent a car brasov, vacation, Travel Tips, Tourism Information, Tourism Romania, travel guide romania, rent a car bucuresti, ATV Poiana Brasov, Jeep Brasov, poiana brasov