Alquiler de coches en Rumania con EuroCars
Reserve online su alquiler de coche en Rumania con EuroCars

Coada la... vulcanizare

Posted on October 30, 2014

Daca saptamana trecuta prima zapada cazuta ne-a cam spetriat si repede am dat fuga la vulcanizare, se pare totusi ca timpul va mai fi cel putin o saptamana "bland" cu noi.

 

Este oficial insa: temperaturile incep sa scada tot mai mult, e timpul sa schimbam anvelopele de vara cu cele de iarna. Chiar daca noaptea termometrul inca arata in unele zone ale tarii 3-4 grade Celsius, iar ziua, cam pe tot teritoriul tarii noastre, temperatura medie anuntata de meteorologi este de 10 grade, este bine sa trecem la anvelopele de iarna din timp, nu cumva vremea rea sa ne prinda nepregatiti.

Potrivit legislatiei in vigoare, anvelopele devin obligatorii in conditii meteo specifice. Mai exact, drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei.

Marii producatori de anvelope isi sfatuiesc clientii sa schimbe anvelopele de vara cu cele de iarna atunci cand temperatura mediului este mai mica de 7 grade Celsius. Si cum noaptea in unele zone din tara temperaturile scad cu mult sub pragul inghetului, nu strica sa fim precauti- anumite portiuni din drum pot fi acoperite cu polei sau gheata.

 

 

Coada la... vulcanizare

 

Asa cum era de asteptat, o vizita la vulcanizare este absolut necesara. Daca avem anvelope de vara, le schimbam cu cele de iarna. Iar daca avem anvelope mixtenu strica sa verificam jantele sau eventualele galme aparute dupa o lunga utilizare.

Bun. Am schimbat anvelopele de vara cu cele de iarna, am verificat anvelopele mixte, desi cel mai bine ar fi sa fie inlocuite cu unele de iarna, insa sa nu uitam: Asigura-te ca anvelopele tale sunt echilibrate corect!  O anvelopa echilibrata corect iti va conferi un mers confortabil si sigur.

Noul Mini Cooper Countryman

Posted on October 08, 2014

Suntem bucurosi sa va prezentam noul autoturism disponibil in flota spre inchiriere: Mini Cooper Countryman.

Atat cu aspectul foarte placut, confortabil, cat si datorita specificatiilor technice aceasta masina castiga teren in fata altor autoturisme pe care le oferim spre inchiriere clientiilor nostri.

"Mini Cooper Countryman 1.6 TDI de 110 C.P, verde cu pavilion alb" - acestea sunt pe scurt detaliile pe care  clientii nostri doresc sa le afle inainte de a inchiria masina.

 

"Individualitate pe patru roti" acesta este sloganul care insoteste descrierea acestui autoturism in pagina de prezentarepe site-ul oficial.

Noi am adauga si "Originalitate pe patru roti". Aspectul placut la exterior este de asemenea confirmat si pentru interior.

In Romania aceasta marca de autoturisme incepe sa fie din ce in ce mai raspandita, fiind preferata in special genului feminin datorita elegantei, simplitati dar si eficacitatii.

Consideram ca acest autoturism va fi unul dintre cele mai apreciate autoturisme si in randul clientilor nostri.

Excursie de weekend sau o calatorie scurta? MINI Countryman este flexibil: este bun la toate si are cinci locuri individuale ce asigura confort la calatoriile lungi. Iar spatiul de depozitare poate fi destul de incapator: datele oficiale indicand un minim  de 350 / 450 de litri.

Linia abrupta a grilajului si linia puternica a umerilor sunt accentuate de farurile unice. Particularitatile se remarca si in partea laterala, prin cele patru portiere si hublouri laterale cu design dinamic. In spate, privirea va este atrasa de haionul mare, cu logo-ul MINI ce are si rolul butonului de deschidere a portbagajului.

MINI-ul este un bodyguard: diversi senzori recunosc pericolele inainte ca acestea sa se produca si astfel se poate reactiona in timp util. In situatii dificile, sunteti sprijinit de suspensia si sistemele de franare inteligente.

"Ecartament lat, ampatament lung, console scurte, centru de greutate coborat si „câte o roata in fiecare colt” – cu alte cuvinte, un atlet innascut."

Am reusit sa va convingem ca intradevar marca aceasta iti merita prestigiul? Daca nu, va invitam sa-l inchiriati pentru a "vedea" exact despre ce vorbim!